Tennis nieuwtjes

Tennispasjes onderweg en weer aanmelden voor TennisFit mogelijk.

Tennispasjes

Bij de start van het nieuwe seizoen komen er nieuwe tennispasjes. We verwachten deze de komende twee weken te maken. Iedereen kan dus nog door tennissen met zijn oude tennispasje. Als de pasjes klaar zijn krijgen jullie een e-mail.

Tennisfit

Ook komend seizoen biedt Janneke weer tennisfit aan. Ook leden die dit seizoen hebben opgezegd zijn nog welkom.

Beste Top tennisser(s),

De winter breekt weer aan en de verleiding om op de bank te gaan zitten neemt toe.
Met deze grote verleiding is het tijd om je racket te pakken en naar de banen van TOP te fietsen en daar mee te doen aan de lessen van Tennis Fit.
Al 2 jaar organiseren wij deze lesvorm onder groot enthousiasme van TOP leden, veel tennis, veel bewegen, veel spel situaties, veel plezier en af en toe spierpijn.
Voor wie? Voor iedereen
Wanneer: maandagavond vanaf 1900 uur
Duur: 1,5 uur
Kosten: 8 lessen voor € 75,- p.p. (minimaal aantal deelnemers 8)