Quizz op vrijwilligersavond

Het korfbalseizoen is weer begonnen, zowel op sportief als organisatorisch vlak. Zo ook voor iedereen die als vrijwilliger aan onze club verbonden is.

Want; de teams zijn weer ingedeeld, trainingen en wedstrijden zijn gestart, barroosters weer gevuld en bardiensten gedraaid, korfbalmateriaal is geïnspecteerd, kleding is uitgedeeld, kantine gepoetst en versiert, vervoer is gepland, scheidsrechters hebben hun 1e wedstrijden gefloten, speeltuintje is prachtig opgeknapt, teamfoto’s zijn gemaakt, nieuwe sponsors geregeld enz. Achter de schermen wordt er zelfs in de zomervakantie veel door vrijwilligers gedaan.

Als Korfbalvereniging zijn wij heel blij met jou als vrijwilliger!

Om je te bedanken willen we alle vrijwilligers van dit seizoen 2019-2020 uitnodigen voor de VRIJWILLIGERSAVOND op vrijdag 11 OKTOBER voor een Pub Quiz. Om 19.30 uur wordt iedereen verwelkomd (kantine is open vanaf 19.15 uur)

Aanvang Pub Quiz 20:00 uur.

Tussendoor is er gelegenheid voor een drankje en hapje en gezellig kletsen.

Geef je op voor een leuke en gezellige avond. De teams worden op de avond gevormd. Op de avond wissel je een aantal keer van team.  Je speelt individueel, per ronde verdien je punten. Voor alle vrijwilligers dus ook als je contactouder bent, barmedewerker, (jeugd)scheidsrechter, (jeugd)trainer, vervoercoördinator, veel uren of weinig uren besteed, zichtbare of onzichtbare functies invult, je bent van Harte Welkom.

Tot vrijdag 11 oktober!

De vrijwilligerscommissie