Klaverjassen

 

Klaverjassen wederom verplaatst

klaverjassen TOP

Beste klaverjasser,

De kaartavond van 23 februari die naar 2 maart verzet is moet helaas ook weer verplaatst worden naar een andere avond i.v.m. de thuiswedstrijd van TOP tegen DOS '46. Hierdoor wordt het  niet mogelijk de kaartavond in de kantine te houden. In overleg tussen klaverjas- en kantinecommissie eens geworden is besloten om de kaartavond te verplaatsen naar vrijdag 25 mei. Wij zien jullie graag weer op de eerstvolgende klaverjasavond op vrijdag 30 maart!

Klaverjasavond 23 febr verplaatst

klaverjassen TOP

Na een gezellige klaverjasavond ging Erik met de 1e plaats aan de haal. Erik, nogmaals gefeliciteerd. Het was leuk om te zien dat er ook weer een aantal "gezichten" waren die we een poosje niet gezien hebben, dus ben je al een poos niet geweest weet dat je altijd welkom bent. 

Klaverjassen vrijdag 26 januari

Klaverjassen

Beste klaverjassers,
de eerste klaverjasavond van 2018 komt er aan. Aanstaande vrijdag 26 januari zal er weer geklaverjast gaan worden in de kantine van TOP. Vanaf 19:30 start de inschrijving en om 20:00 uur gaan we starten met klaverjassen. Ook dit keer hopen wij op een mooie opkomst. Tot aanstaande vrijdag!

Vrijdag de derde klaverjas avond van dit seizoen

De tweede klaverjasavond werd gewonnen door Tjerk Honders. Het was weer een gezellige avond smiley Vrijdag de 24e is alweer de derde klaverjasavond van dit seizoen. Wij hopen dat u ook dit keer in grote aantallen aanwezig zult zijn. Inschrijven kan zoals altijd vooraf via het bekende e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en uiteraard in de kantine vanaf 19:30 uur. Om 20:00 uur beginnen we met klaverjassen. Komt u ook gezellig. Wij hopen op een mooie opkomst en een hoop gezelligheid!

27 oktober tweede klaverjasavond

De eerste klaverjasavond van dit seizoen is gewonnen door niemand meer dan Paul Koolmees. Paul nogmaals gefeliciteerd. Vrijdag 27 oktober is alweer de tweede klaverjasavond van dit seizoen. 

Beste kaarters

Vrijdag 29 september gaat klaverjasseizoen 2017/2018 beginnen. Wij rekenen ook dit seizoen weer op een grote opkomst en een gezellig clubje mensen. 

Klaverjasavonden seizoen 2016/2017

De vakanties gaan helaas weer ten einde komen, het positieve hiervan is dat het klaverjassen weer gaat beginnen! Zoals gewoonlijk zijn er weer 7 data vastgelegd voor 't klaverjassen voor aankomend seizoen. Op de volgende data zal er weer gestreden gaan worden om de prestigieuze bokaal:

Klaverjaskampioen 2016/2017: René de Ruyter

Vrijdag 28 april jl. was de laatste klaverjasavond van het seizoen. Het was tot het laatste potje spannend wie de beker mee naar huis mocht nemen. Immers, de vijf hoogste scores van de 7 avonden telden mee.  Frank Kamer ging er met de overwinning van de avond vandoor met een score van maar liefs 5828 punten. Uiteindelijk bleek René de grote winnaar van het algemeen klassement en mocht de beker en bijbehorende bon van Op Eigen Wijze in ontvangst nemen. Tjerk Honders was (weer) tweede en Erik Hoogervorst was derde. Voor onze gezellige barman Theo was er een flesje drank als dank voor het verzorgen van bijna alle avonden van de inwendige mens: Theo, nogmaals dank.

Wie wordt de klaverjaskampioen van het seizoen?

Vrijdag 28 april a.s. is het de laatste klaverjasavond van het seizoen 2016 – 2017. De beste kaarter van het seizoen krijgt de grote beker mee naar huis.

Kaartavond 31 maart 2017

Afgelopen vrijdag zijn er geen hoge scores gehaald. De stemming was er echter niet minder om! Er waren 16 trouwe kaarters naar de kantine gekomen, waar Theo ons weer voorzag van een lekker bakkie koffie. Mieke had een heerlijke hartige hartige taart gebakken, dat ging er ook goed in. Na drie rondjes kaarten kreeg Harry de grootste paashaas mee naar huis en Tonny kreeg een kip mee! We hebben dit seizoen een keer 5 tafeltjes gehad, en de overige keren 4, wel constant dus.  Onze laatste kaartavond van dit seizoen is op 28 april a.s. Van de zeven kaartavonden tellen er vijf mee voor het kampioenschap van het seizoen 2016-2017! Er zijn nog 15 kaarters die aan deze 5 avonden kunnen komen en dus meedoen voor het kampioenschap. Wie wordt de klaverjaskampioen 2016-2017?? Kom kaarten op 28 april a.s. en je zult het meemaken! Hieronder de uitslag van 31 maart j.l.

Groetjes van de kaartcommissie,

Michael, Huig en Elly

Beste klaverjassers

Aanstaande vrijdag 24 februari gaat er weer gestreden worden in de TOP kantine om de felbegeerde titel "winnaar van de avond". We hopen weer een leuk aantal tafels bij elkaar te krijgen voor een gezellig avondje klaverjassen. Wederom staat vanaf 19:30 uur het bar personeel voor u klaar met een heerlijk kopje koffie. Om 20:00 uur zullen we gaan starten met de klaverjasavond.

Zorg dat u op tijd bent want dit wilt u niet missen.

Klaverjassen 27 januari 2017

De eerste klaverjasavond van 2017 was weer gezellig. Huig is inmiddels vader geworden van een prachtige dochter en had naast een lekkere traktatie bij de koffie ook opa Gijs meegenomen. En Huig presteerde het om zowel de laagste als de hoogste score van de avond te halen, toch wel bijzonder. 

Avonden starten om 19:30

29 september '17

27 oktober '17

24 november '17

26 januari '18

23 februari '18

30 maart '18

20 april '18

25 Mei '18