Ziggo Dome 2018

Het is weer voorbij ...

TOP

Op de weg terug van Sassenheim naar Doorn. Even alleen in de auto, het is stil, even tijd om na te denken en alles van de afgelopen weken de revue te laten passeren. 

Stream van de finale 2018

Busindeling

bussen TOP

We gaan vandaag weer met meer dan 500 man met de bus onderweg naar de Ziggo Dome. Hiervoor is zoals altijd weer een mooie busindeling opgesteld, waar uiteraard weer poging is gedaan om aan alle wensen te voldoen. Dat niet altijd kan, mag duidelijk zijn. Maar ja, het is maar een ritje van een half uurtje :) . Belangrijk is wel dat de bussen niet geparkeerd blijven staan, maar nog voor andere doeleinden gebruikt worden als wij binnen zitten. Dat betekent dus geen spullen in de bus achterlaten, spullen kunnen onderin bewaard worden. Alles moet dan ook mee naar binnen. Uitgebreide richtlijnen van de ZiggoDome om spullen mee naar binnen te nemen vind je hier. Hou er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4-formaat en niet dikker zijn dan 10 centimeter. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd.

Op de terugweg natuurlijk op dezelfde bus instappen. 

 

Het voorlopige tijdschema 7 en 8 april

A.s. zaterdag ziet er als volgt uit: 

Zaterdag 7 april the Ziggo Dome party, maar ...

nix18

Een regel die altijd en overal geldt: onder de 18 géén alcohol. Iedereen van 18 jaar en ouder krijgt in de bus een bandje zodat iedereen kan zien of hij/zij alcohol mag drinken. Ga je met eigen vervoer? Bij de muntverkoop kan je door je te legitimeren een bandje krijgen. Ben je 18 jaar of ouder? Je mag dan best een blikje drank meenemen in de bus, maar hou je zelf 'fris'. Het wordt immers een lange dag! Personen die niet meer in staat zijn om voor zichzelf te zorgen of zich niet aan bovenstaande regels houden, zullen hierop worden aangesproken en lopen het risico om naar huis te worden gestuurd.

Ziggo Dome 2018 extra tickets ook uitverkocht

sold out ziggo dome

Goed nieuws voor mensen die op de reservelijst terecht waren gekomen. We hebben van het KNKV extra ziggodome tickets gekregen, waardoor iedereen mee kan. 

 

WE ZIJN NU ECHT UITVERKOCHT

Zaterdag kan er alleen met munten betaald worden!

Muntjes bij TOP

As. zaterdag kan er alleen met munten betaald worden. De prijs per munt is €1,90.
Muntenverkoop:
Donderdag van 19.30-21.30 uur bij het ophalen van de kaarten
Zaterdag 12.00-13.00 uur bij vertrek van de bus
Op de avond zelf zijn ook munten verkijgbaar, maar we willen jullie vragen zo veel als mogelijk de munten vooraf te kopen. 

Ticket info finale in het Ziggo Dome

ziggodome ticket info

Organisatie krijgt nogal wat vragen over de tickets en tijden. Dus aanvullend:

Ziggo Dome 2018 uitverkocht

sold out ziggo dome

Het liep storm na de wedstrijd van zaterdag avond, we zijn door onze "eigen" voorraad tickets voor het TOP vak heen. De organisatie doet poging om meer tickets te krijgen, dat zal zeer waarschijnlijk wel tegen het normaal tarief zijn, en mogelijk niet in het TOP vak. Reserveren is dus nog wel mogelijk, maar garantie op tickets kunnen we op dit moment nog niet geven. A.s. dinsdag wordt hier nader over bericht.

Aanmeldingen voor Play-Off 2 in Amsterdam bevestigd

po2

Het was even hectisch de afgelopen dagen, er hadden zich veel meer supporters aangemeld dan de 150 tickets waar we reglementair recht op hebben. Goed om te voelen dat ons wit-rood-witte hart weer sneller gaat kloppen. Vandaag kwam het verlossende woord uit Amsterdam. We krijgen meer toegangsbewijzen, waardoor we vrijwel iedereen mee naar Amsterdam kunnen nemen. Diegene die afgevallen zijn hebben hiervan reeds bericht gekregen. 

 

De aanmeldingen zijn dan ook omgezet in een definitieve reserveringen.

Zaterdag TOP-LIVE uitzending vanuit Amsterdam

top-live

De TOP-LIVE mediacrew staat zaterdag in de Blauw-Wit hal om de play-off wedstrijd Blauw-Wit - TOP/SolarCompleet live te verslaan. Na de overwinning van TOP afgelopen zaterdag mag een spectakel van de bovenste plank worden verwacht. Als je er niet bij kan zijn, dan is er de livestream van TOP.

 

Play-off 1 Uitverkocht

TOP sold out

De organisatie wordt nog gevraagd of er nog tickets te verkrijgen zijn voor de wedstrijd van vanavond. Helaas, we zijn echt uitverkocht. 

Inschrijving Play Off 2 Blauw-Wit (A) - TOP/SolarCompleet

Ziggo Dome po1

Na een geweldige avond in De Korf de volgende week naar Amsterdam . Zaterdag 31 maart, 20:00 uur spelen we voor de plaatsing in de finale. Om daarbij aanwezig te kunnen zijn, klik dan: Inschrijven play off 2 Blauw-Wit (A) - TOP/SolarCompleet

In principe hebben we slechts 150 kaarten, dus het kan zijn dat er aanmeldingen niet gehonoreerd kunnen worden. A.s. woensdag wordt iedereen hiervan op de hoogte gesteld.

Inschrijven is als gevolg van grote belangstelling gestopt. Er wordt naar een oplossing gekeken.

Deel één van de play offs met Ruud Westerbeek en Sophie Hansen

top-live

Aankomende zaterdag deel één van de play offs. De strijd barst los tussen TOP/SolarCompleet en Blauw-Wit. De eerste wedstrijd wordt gespeeld in de thuishaven van de TOPpers. De teams zijn aan elkaar gewaagd, dus het belooft een spannende avond te worden.

Alle aanmeldingen voor Play Off 1 gehonoreerd

po1

De organisatie heeft vastgesteld dat alle aanvragen voor de toegangsbewijzen van de play off wedstrijd TOP/SolarCompleet - Blauw-Wit (A) kunnen worden gehonoreerd. Aanvragen van supporters op afstand (oa. Enschede, Oostzaan, Maastricht, Arnhem, ...)  kunnen de toegangsbewijzen a.s. zaterdag aan de kassa betalen en afhalen. Overige bezoekers dienen donderdag avond 22 maart tussen 19.30 - 21.30 uur de toegangsbewijzen te betalen en op te halen in de TOP-kantine.

Play offs live bij ZiggoSport

Ziggosport po1

De play off wedstrijden a.s. zaterdag worden live uitgezonden bij ZiggoSport op kanaal 14. Uiteraard wordt er ook livestream verzorgd door TOP-LIVE, voor diegene die op kanaal 14 geen Ziggosport kunnen vinden ... 

Club van 100 betaalt entree voor haar leden

TOP club van 100

De Club van 100 organisatie heeft laten weten entree voor de eerste play off wedstrijd thuis voor haar leden te voldoen. Dit betekent dat alle cv100 leden gratis toegang hebben tot de zaal a.s. zaterdag. Donderdag avond wel even langs om toegangsbewijs op te halen.

Inschrijving Play Off 1 TOP/SolarCompleet - Blauw-Wit (A)

Ziggo Dome po1

De competitie is op de zaterdagavond afgerond. Onze play off tegenstander is bekend, Blauw-Wit (Amsterdam). De eerste wedstrijd wordt gespeeld in De Korf, zaterdag 24 maart, 20:00 uur. Om daarbij aanwezig te kunnen zijn, dien je jezelf aan te melden via deze link. De sporthal tribunecapaciteit is beperkt, dus het kan zijn dat er aanmeldingen niet gehonoreerd kunnen worden. A.s. woensdag wordt iedereen hiervan op de hoogte gesteld. Donderdag 22 maart kunnen de toegangsbewijzen worden betaald en afgehaald in de TOP-kantine.

Zondagmorgen start inschrijving voor Play Off 1

Ziggo Dome po1

Op weg naar het Ziggo Dome moet onze selectie nog een belangrijke horde nemen, de play offs. Op dti moment weten we nog niet wie de tegenstander gaat worden, Fortuna/Delta Logistiek of Blauw Wit (A) . Zaterdag avond weten we het zeker. Wat wel bekend is, is natuurlijk dat we de eerste play off wedstrijd thuis in onze eigen Korf spelen. Voor het verkrijgen van een toegangsbewijs dient vooraf inschrijving plaats te vinden en worden alleen op naam verstrekt. A.s. zondag 18 maart begint inschrijving via deze website. Een ieder die bij de eerste play off wedstrijd aanwezig wil zijn, dient zich in te schrijven. Hou de website en alle social media dus goed in de gaten. 

Korfbal League eindstrijd

 

   
30.03.2019 Play offs Korfbal League (1e wedstrijd)
   
06.04.2019 Play offs Korfbal League (2e wedstrijd)
   
09.04.2019 Play offs Korfbal League (evt. 3e wedstrijd)
   
13.04.2019 Finale Korfbal League ZIGGO DOME

Reserve Korfbal League eindstrijd

 

29.03.2019

De nummer 1 speelt een beslissingswedstrijd tegen de nummer 4 in de thuishal van de nummer 1

De nummer 2 speelt een beslissingswedstrijd tegen de nummer 3 in de thuishal van de nummer 2

 

05.04.2018

De winnaars van de onder 1 en 2 genoemde beslissingswedstrijden spelen een beslissingswedstrijd (in een neutrale hal)

om het kampioenschap van Nederland zaalkorfbal voor reserveploegen.

TICKET INFO

 

Ticket prijs entree play offs 24 maart 

7,50 euro volwassenen

5,00 voor jeugd t/m 15 jaar & 65plus.

Ook eigen leden dienen te betalen. 

 

Ticket prijs entree play offs 31 maart

7,50 euro volwassenen

5,00 voor jeugd t/m 15 jaar & 65plus.

 

Busticket naar uitwedstrijd

7,50 euro volwassenen

5,00 voor jeugd t/m 15 jaar & 65plus.

Club van 100 leden reizen gratis.

 

Ticket prijs Ziggo Dome bij TOP

 

Entree tickets 29,00 p.p.

Bustickets 9,00 p.p.

Club van 100 leden reizen gratis

 

 


Overschrijvingen Ziggo Dome tickets en bus:

Bankrekening TOP/SolarCompleet

Rabobank: NL36 RABO 0136727212

onder vermelding van “Ziggo Dome 2018 en naam van de aanvrager” als referentie

ROOD2ZIGGODOME

 

18 mrt 10.00 uur aanmelden voor play off 1

22 mrt 19.30 uur betalen en ophalen toegangsbewijs play off 1

24 mrt 20:00 PO1 TOP/SolarCompleet - Blauw-Wit (A)

25 mrt 10.00 uur aanmelden voor play off 2

31 mrt 17.00 bitterballen en borreltijd

31 mrt 18.30 uur vertrek supportersbussen

31 mrt 20:00 PO2 Blauw-Wit (A) - TOP/SolarCompleet 

05 apr 19.30 - 21.30 tickets afhalen

07 apr 13.00 uur vertrek supportersbussen

07 apr 16.00 uur Finale Korfbal League

PARTYYYYYYY