Ziggo Dome 2016

 

rood2ziggodome is sponsored by

 

RTL opnames bij TOP/Quoratio

Zoals op vele zaterdagen staat ons vlaggenschip centraal. Maar deze zaterdag wordt naast onze selectie ook de 9e man in beeld gebracht. RTL Nieuws maakt een reportage over TOPsOurPride. De uitzending is 16 april om 19.30u.

Voor de thuisblijvers zaterdag: zet naast de livestream om 19.30u jouw televisie op RTL4.

Bekendmaking gratis Ziggo Dome kaarten WOENSDAG

Inmiddels hebben zich al honderden supporters ingeschreven om de finale bij te wonen zaterdag 16 april. Zoals Friso al in zijn oproep heeft aangegeven, elke 100e aanmelding geeft recht op Gratis Toegang bij de finale in het Ziggo Dome. Reeds gedane betalingen zullen uiteraard worden uiteraard gecorrigeerd. Elke dag zullen we twee bekendmakingen doen tot donderdag. Er zijn nog kaarten, dus valt er nog steeds een gratis kaart te verdienen.   

Vandaag zijn de prijzen voor :

 

Inschrijving nummer 500 is Sofie van Rooij.

Inschrijving nummer 600 is Gerard Groot Hulze.

 

Gefeliciteerd namens de organisatie.

Livestream TOP/Quoratio vs. Blauw-Wit (A)

Bekendmaking gratis Ziggo Dome kaarten dinsdag

Inmiddels hebben zich al honderden supporters ingeschreven om de finale bij te wonen zaterdag 16 april. Zoals Friso al in zijn oproep heeft aangegeven, elke 100e aanmelding geeft recht op Gratis Toegang bij de finale in het Ziggo Dome. Reeds gedane betalingen zullen uiteraard worden uiteraard gecorrigeerd. Elke dag zullen we twee bekendmakingen doen tot donderdag. Er zijn nog kaarten, dus valt er nog steeds een gratis kaart te verdienen.   

Vandaag zijn de prijzen voor :

 

Inschrijving nummer 300 is Lieke van Beek.

Inschrijving nummer 400 is Amanda Pikaar.

 

Gefeliciteerd namens de organisatie.

Bekendmaking gratis Ziggo Dome kaarten maandag

Inmiddels hebben zich al honderden supporters ingeschreven om de finale bij te wonen zaterdag 16 april. Zoals Friso al in zijn oproep heeft aangegeven, elke 100e aanmelding geeft recht op Gratis Toegang bij de finale. Reeds gedane betalingen zullen uiteraard worden gecorrigeerd. Elke dag zullen we twee bekendmakingen doen tot donderdag. Er zijn nog kaarten, dus valt er nog steeds een gratis kaart te verdienen.   

 

Inschrijving nummer 100 is Anton Kraan.

Inschrijving nummer 200 is Vincent Loenen.

 

Gefeliciteerd namens de organisatie.

Match of the week

De derde wedstrijd ...

Na de overwinning van TOP/Quoratio in de tweede play off wedstrijd tegen Blauw-Wit, is er dinsdag 12 april een beslissingswedstrijd in de Korf. Aanvangstijd is op 20.00 uur vastgesteld. Zoals vaker, dienen supporters zich hiervoor NIET meer aan te melden. Eenieder die toegang heeft gekregen bij de 2e wedstrijd, is automatisch ingeloot bij de 3e wedstrijd. Ook wordt hiervoor vooraf GEEN verkoop moment ingepast. Kaartverkoop wordt dinsdag aan de zaal. Graag hoort de organisatie wel als je niet bij de wedstrijd aanwezig kan zijn, daar mogelijk andere supporters een plezier gedaan kan worden.  Mail in dit geval jouw afwezigheid aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Als je zaterdag er niet bij was, maar dinsdag er wel graag bij wilt zijn, laat het dan de organisatie even weten met een email. 

 

rood2ziggodome supporters shirts volledig gesponsord

  

 

Het was nog even spannend maar de organisatie heeft het samen met de commerciele commissie voor elkaar gekregen om ook dit jaar weer alle rood2ziggodome supportershirts gratis en voor niets uit te kunnen delen. De shirts kunnen worden opgehaald tijdens het afhalen van de tickets op donderdag 14 april. Nog geen ziggo ticket besteld ? Doe het dan nu gelijk. 

Alle dank gaat uit naar deze bedrijven die dit weer mogelijk hebben gemaakt. 

 

NOS studio sport uitzending 2 april

Bekijk hier de samenvatting play off 1

Play off 1 Blauw-Wit - TOP/Quoratio

Meld je aan voor de 2e play off TOP/Quoratio - Blauw-Wit (A) 9 april

Schrijf je nu in voor de tweede play off wedstrijd onderweg naar het Ziggo Dome. Door de verwachtte drukte worden alle toegangsbewijzen op naam uitgegeven en zijn NIET overdraagbaar. 

Het kan zijn dat we mensen moeten teleurstellen, omdat het aantal plaatsen in de Korf beperkt is. De organisatie zal daarom mensen voorrang geven (trouwe supporters, sponsoren, leden Club van 100, eigen leden …).

Personen die geen recht op een toegangsbewijs hebben, worden hiervan uiterlijk 5 april op de hoogte gesteld, via het opgegeven mailadres.

Betaling en ophalen van de toegangsbewijzen dient 7 april plaats te vinden, van 19.30-21.30 uur in de TOP-kantine.

Klik hier voor de inschrijving

 

Goed nieuws over toegangsbewijzen vanuit Blauw-Wit (A)

Na contact met Blauw-Wit heeft de TOP ziggodome organisatie nog extra toegangsbewijzen toegewezen gekregen. Dat betekent dat iedereen die zich op dit moment heeft aangemeld verzekerd is van een plaats bij de eerste play-off 2 april.

Betaling (uitsluitend contant) van bus en toegangsbewijs dient voor vertrek bij TOP plaats te vinden, vanaf 17.30 uur. De bussen vertrekken om 18.30 uur vanaf de TOP kantine. 

Nog vragen ? Stuur een email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Supporters die met eigen vervoer naar Amsterdam vertrekken dienen aan de kassa te betalen, verzoek is zo veel mogelijk gepast betalen. 

rood2ziggodome Friso Boode

 

Heb jij jouw Ziggo Dome tickets al besteld?

Meld je aan voor de eerste play off in Amsterdam

Schrijf je nu in voor de eerste play off wedstrijd onderweg naar het Ziggo Dome. De Blauw-Wit organisatie heeft 200 toegangsbewijzen beschikbaar gesteld, dus de ruimte is beperkt. De kaarten worden dan ook op naam uitgegeven en zijn NIET overdraagbaar.  

rood2ziggodome

De voorbereidingen voor de finales zijn uiteraard in volle gang, onze club begint ervaring te krijgen. Het programma voor de komende weken ziet er alsvolgt uit:

Logo kl finale 2016

2016