AHOY 2014

Road to Ahoy (deel 2 en slot)

Bijna alweer 2 weken geleden. Wat vliegt de tijd. Voor mij een tijd van rust en weer de focus op mijn dagelijkse werk en privéleven. De laatste zaken m.b.t. Ahoy worden afgehandeld en ondertussen is de groepsapp van Ahoy2014 veranderd naar Openingswedstrijd 21-18.

PKC vs. TOP: ook de oudsten leven mee

De Oma (Mansvelt-Nieuwenhuis) van Romy (B5) en Jasmijn (E2) is geboren en getogen aan de Hoofdstraat in Sassenheim. Haar buurvrouw, Ada Boon-Bergman was een oud-speelster van TOP.  Inmiddels leeft oma niet meer. Opa duwde zijn zoon afgelopen week het volgende briefje in handen: Hier..misschien wel leuk voor de PKC-en TOP-krant….bestaat zoiets eigenlijk nog? Zo niet, wil je het dan fff doortwitteren?..

 

Alles over de finale

Binnen dit artikel verzamelen we alle berichten over AHOY.

Laatste update: maandag 19apr 06:34 uur 

Volg AHOY op de voet

AHOY achtergronden, video's en live uitzendingen zijn te vinden op korfbalfinale.nl 

Sassenheim - AHOY buslijn 1 t/m 10 - Aangepaste indeling

Ja, je raadt het niet, net op het moment dat de mailstroom met verzoeken af aan het nemen is, een nieuwe verrassing. Beuk liet ons weten andere bussen (groter) in te zetten, waardoor er twee bussen minder hoeven te rijden. Op zich niet erg, maar wel als je net de indeling ervan rond hebt. Een aangepaste indeling is het gevolg. Het hoeft geen uitleg, dat de organisatie nu wel een beetje klaar is met verzoekjes inwilligen (we kennen inmiddels alle relaties binnen de vereniging)

De bussen vertrekken om 15:00 uur, verzamelen in de top kantine om 14:30 uur

Sassenheim - AHOY buslijn 1 t/m 12 - Indeling definitief

Inmiddels zijn meer dan 800 kaarten gereserveerd voor Ahoy, waarvan ook een groot deel met retourtje bus. Organisatie heeft de indeling gemaakt. Na ongeveer 200 email met wijzigingsverzoeken, waaraan we zo veel mogelijk hebben kunnen voldoen, is dit de definitieve lijst. Er worden vanaf nu geen wijzigingen meer aangebracht.  

 De bussen vertrekken om 15:00 uur, verzamelen in de top kantine om 14:30 uur Vragen ? E-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

I have a dream

Ahoy kaarten nog niet betaald ?

Een dringend beroep aan eenieder die zijn kaarten nog niet betaald heeft ! DOE HET NU NOG, anders ben je mogelijk te laat. 

NOS verslag TOP en PKC

Bekijk hier het beeld en geluid verslag van de NOS over de twee finalisten TOP/Justlease.nl en PKC/Hagero

Kaartverkoop play offs zaterdag 29 maart

Helaas hebben we niet alle aanvragen kunnen honoreren. De betreffende aanvragers zijn hierover per e-mail ingelicht. De mensen die zich hebben ingeschreven voor kaarten en GEEN e-mail van ons hebben gekregen dinsdagavond kunnen hun kaarten dus ophalen in de kantine op donderdagavond tussen 19.30 en 21.30 uur.

 

Organisatie play-offs

Live stream TOP/Justlease.nl - Dalto/BNApp.nl

TOP/Justlease.nl - Dalto/BNApp.nl wordt live op internet uitgezonden

Play off 2 TOP/Justlease.nl - Dalto/BNAppl.nl uitverkocht

Voor alle beschikbare toegangskaarten (en meer) zijn op de zondag inschrijvingen ontvangen. We zijn uitverkocht. De organisatie stelt iedereen via het opgegeven mailadres op de hoogte of hij/zij de kaarten kan komen ophalen.

Ophalen (en betalen) kan dan a.s. donderdag tussen 19.30 - 21.30 uur in de TOP kantine. 

Toegangskaarten play off 2 : TOP/Justlease.nl - Dalto/BNAppl.nl

Bestel hier je kaarten voor de komende thuiswedstrijd. Bij de bestelling moet je alle namen doorgeven. De kaarten zullen worden uitgegeven op naam en zijn NIET overdraagbaar. Supporters van de tegenpartij dienen zich te melden bij hun eigen club. 

 

INSCHRIJFFORMULIER KLIK HIER 

 

TOP geconcentreerd naar winst

22 Mrt 2014

In een met 1.100 toeschouwers afgeladen en sfeervol Hoenderdaal werd de eerste wedstrijd van de play-off tussen Dalto/BNApp.nl en TOP/Justlease.nl gespeeld. Beide ploegen maakten (vooral in de eerste helft) er een waar spektakel van. Hoewel het aantal gescoorde doelpunten in de beginfase een beetje tegen viel, begonnen de ploegen energiek en geconcentreerd aan de wedstrijd. Na een ruststand van 9-11 (in het voordeel van TOP) sloeg TOP in de tweede helft, na een korte demarrage, een door Dalto niet meer te overbruggen gaatje. Tien minuten voor tijd was de wedstrijd beslist en kon TOP verdiend uitlopen naar een 20-27 overwinning.

Lees verder op de KNKV website...

Live stream Dalto/BNApp.nl - TOP/Justlease.nl

Dalto/BNApp.nl - TOP/Justlease.nl wordt live op internet uitgezonden (dank aan de filmploeg van Dalto)

Busindeling lijn 1 2 en 3 Sassenheim-Driebergen

Busindeling voor de reis naar Dalto/BNApp.nl . De bussen vertrekken om 18.00 uur vanaf het TOP complex.

 

Promo video

3 bussen naar Driebergen zitten vol

Hierbij de buslijst voor de wedstrijd naar DALTO/BNAppl.nl a.s. zaterdag. Drie bussen zitten vol. De bussen vertrekken om 18.00 uur vanaf het TOP complex. 

Ahoy kaart verkoop betalingen

De prijzen en wijze van betaling vind je hier. Om zeker te zijn dat de aanvraag ook daadwerkelijk gehonoreerd kan worden, dient uiterlijk 30 maart betaling binnen te zijn op rekening TOP. 

 

Ahoy kaartverkoop gesloten

Op dinsdag 18 maart om 12.00 uur sluit de inschrijving voor toegangskaarten Ahoy.  Mocht je na die tijd nog kaarten willen kopen,  dan kan dit alleen via de KNKV. TOP kan dan geen garantie geven dat je dan bij de rest van onze supporters kunt zitten.

Kaarten 1e play-off wedstrijd UITVERKOCHT

De organisatie laat weten dat er geen kaarten meer beschikbaar zijn voor de play-off uitwedstrijd a.s. zaterdag tegen Dalto/BNAppl.nl . Alle aanvragen konden tot op heden worden gehonoreerd. Kaarten ophalen en betalen donderdag 20 maart om 19.30 uur in de kantine. 

Inschrijven kaarten play-off 22 maart

De kaarten zullen worden uitgegeven op naam en deze zijn NIET overdraagbaar. De enige mogelijkheid om je kaarten op te halen en te betalen is donderdag 20 maart om 19.30 uur in de kantine. 

 

Vertrektijden bus naar Ahoy

De vertrektijden van de supportersbussen zijn nog niet bekend. Dit heeft alles te maken met de afloop van de play offs. We kijken sowieso de wedstrijd om plaats 3/4 en uiteraard de finale.

 

De aanvangstijden van de wedstrijden:

Wedstrijd 3/4 plaats: 16.30 uur

Finale: 19.00 uur

 

Definitieve vertrektijden worden z.s.m. bekend gemaakt.

Inschrijving kaarten Ahoy gestart

Zorg dat je erbij bent!

Met ingang van vandaag kan iedereen zich inschrijven voor de kaartverkoop van Ahoy. De verenigingen hebben tot 18 maart de tijd om het aantal kaarten op te geven die we willen afnemen. Als je zeker wilt zijn van een kaartje in het TOP vak, bestel dan voor de 18e maart. Daarna kan ook nog, maar garantie heb je dan natuurlijk niet en de kans dat je in het TOP-vak terecht komt is zeer klein.

Bestel dus vandaag nog. Klik hier voor het aanvraag formulier

blog AHOY 2014

De selectie van TOP gaat voor de tweede maal in haar bestaan naar AHOY voor het absolute hoogtepunt van het seizoen. Maar voordat ze die fel begeerde hoofdfinale halen moet nog wel afgerekend worden met tegenstander Dalto/BNAppl.nl  of KZ/Hiltex in de play-offs. We starten op kvtop.nl dit blog,  zodat iedereen op de hoogte blijft van de ontwikkelingen.

Dit blog is blijvend te vinden op de website via menu : evenementen/road to ahoy 2014

Kaartverkoop play-offs

Nu de play-offs zijn vastgesteld is het duidelijk dat we op 22 maart eerst uitspelen en op 29 maart de thuiswedstrijd hebben. Achter de schermen zijn we al hard bezig met alle voorbereidingen. Inschrijven voor kaarten van uit- en thuiswedstrijden, eventueel met vervoer door bus, zal via de website verlopen na de laatste reguliere competitiewedstrijden start op zondag 16 maart vanaf 10.00 uur.

2014