AHOY 2015

AHOY 2015

Foto's Rene van Dam

Verslag Omroep West Sport met interviews (vanaf minuut 11:35)

Ahoy stewards en busindeling

Een mooie taak, om de groep supporters een beetje te begeleiden. Dank aan onze stewards. De busindeling is gemaakt, en de stewards ook ingedeeld. De busindeling wordt rond 13.00 uur in de TOP kantine bekend gemaakt, teneinde niet nog meer verzoekjes te moeten verwerken. Uiteraard is poging gedaan om met verzoeken rekening te houden, maar dat lukt natuurlijk niet altijd. Onderling ruilen op het laatste moment kan alleen met medeweten van de stewards.  

TOP lijn 1 Ruud Westerbeek
TOP lijn 2 Donald Westerbeek
TOP lijn 3 Vincent Loenen
TOP lijn 4 Gerco Westerbeek
TOP lijn 5 Charl van der Geest
TOP lijn 6 Ard Verbaan
TOP lijn 7 Ab Verbaan
TOP lijn 8 Reno Jagtman

Ahoy "seating" weetjes

Ook dit jaar hebben we dezelfde vakken toegewezen gekregen als in april 2014. Vak Ai is gereserveerd voor TopsOurPride supporters groep. Voor de overige vakken Aj, Ak, Al, Am, An geldt vrije keuze, zodat iedereen zelf een plekje kan vinden. Dus stoelnummer op het kaartje is daarbij niet relevant.

Ben ik er bij?

Is mijn inschrijving gelukt voor AHOY gelukt? We krijgen nogal wat vraagjes. Daarom hier de lijst deelnemers. Nog niet betaald, doe het dan direct.

 

Organisatie AHOY 2015

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TOP live te volgen

Bestel je AHOY tickets

Inschrijving voor tickets is gesloten.
Eindelijk hier is ie dan, inschrijven voor AHOY nu ook mogelijk. Tickets aanvragen kan vanaf vandaag. De betaling dient voor 7 april op de rekening van TOP gestort te zijn. Niet betaald betekent ook geen kaarten.  De kaarten kunnen worden opgehaald vrijdag 10 april vanaf 19.30 uur in de kantine.

 

Inschrijven voor de 2e play-off wedstrijd 4 april 2015

Op dit moment is het niet meer mogelijk om je in te schrijven voor de wedstrijd van volgende week. 

UITVERKOCHT

Krachtig TOP/Quoratio A1 neemt revanche

Door: Ruben Swart

Het is TOP/Quoratio A1 gelukt om er nog een derde, allesbeslissende wedstrijd uit te slepen. In eigen huis verloor DeetosSnel A1 met 18-25. Van een thuiswedstrijd kon je eigenlijk nauwelijks spreken, de meegereisde Sassenheimers bleven zestig minuten lang hun team aanmoedigen. Eén van de ingrediënten voor de knappe prestatie.

Kaartverkoop play-offs TOP/Quoratio 1

Na de plaatsing voor de play-offs afgelopen zaterdag wordt er achter de schermen alweer druk gewerkt aan de organisatie van de komende weken. Op de website kun je de komende tijd alle informatie vinden.

A1 plaatst zich voor kruisfinale en kansen op AHOY

Hoge verwachtingen aan het begin van het seizoen.

2015