TOP veiling

TOP veiling brengt ruim 20.000 euro op

Vrijdagavond 19 mei was een enerverende avond in de TOP-kantine. Robin van Galen hield voor een volle kantine een inspirerend betoog onder andere over zijn olympisch succes met de vrouwen waterpolosters in Beijing.

Aansluitend nam top-veilingmeester Jaap Meiland het over om in razend tempo 200 prachtige kavels te veilen. Van planten to wijn, van kookworkshops tot kaartjes voor wedstrijden van Ajax. De kavels gingen weg voor 20 tot zelfs 1000 euro. De avond werd gesloten door de trekking van de loterij, waarin onder andere een gesigneerd oranje shirt van Mick Snel te winnen viel.

Veel blije gezichten bij TOP, maar ook zeker bij de penningmeester. Want na aftrek van de kosten bleef er ruim 20.000 euro over voor de club.
Grote dank aan alle sponsoren van de items, aan de gulle bieders, de selectie en alle vrijwilligers die van de veiling en de avond een groot succes hebben gemaakt.

Trots op TOP!

 

Veilingboekje is uit

De organisatie van de veiling 19 mei heeft het veilingboekje definitief gereed. Dit jaar weer mooie collector items (zoals gesigneerde shirts), maar ook diner voor 2 met/bij de voorzitter. Download het veilingboekje (pdf) hier en bekijk waar er dit jaar allemaal op geboden kan worden. 

Over Robin van Galen

Robin van Galen trainde drie jaar intensief met de Nederlandse waterpolodames. Het maken van keuzes, omgaan met tegenslagen, doorzettingsvermogen en ambitie zette het proces in gang dat leidde naar Olympisch Goud! Robin vertelt over zijn rol als coach, inspirator en lotgenoot.

Spectaculaire loterij tijdens Veiling 2017

Tijdens de veiling vindt ook een spectaculaire loterij plaats met fantastische prijzen en diverse waardebonnen. De trekking van de loterij wordt aan het eind van de avond bekend gemaakt. De loten kan je op de avond van de veiling kopen. De loten kosten € 2,00 per stuk en je hebt er 3 voor € 5,00.

 

Items TOP veiling 2017

De lijst met veilingitems van de veiling 2017

SAVE THE DATE: vrijdag 19 mei 2017 TOP veiling

Zet vrijdagavond 19 mei in je agenda. TOP organiseert op die avond weer een reuze gezellige TOP-veiling, met top-veilingmeester Jaap Meiland. 

Veiling voorwaarden

  1. Iedere deelnemer, krijgt na inschrijving bij binnenkomst een veilingnummer waarmee u tijdens de veiling kunt bieden.
  2. Als u een kavel heeft gekocht, wordt het artikel door één van de vrijwilligers naar u gebracht.
  3. Voor diverse kavels ontvangt u een tegoedbon welke u kunt inleveren bij de desbetreffende leverancier.
  4. De veilingmeester behoudt zich het recht voor om tijdens de veiling het bieden op een kavel stop te zetten en deze op een later tijdstip te veilen.
  5. Enkele kavels worden aangeboden met een minimumverkoopprijs. Beneden deze prijs worden deze kavels niet verkocht of de veilingmeester moet alsnog anders beslissen.
  6. Op het inschrijfformulier machtigt u TOP/Quoratio voor een eenmalige incasso.
  7. De veiling staat onder toezicht van notariskantoor De Ruiter die op vrijwillige basis zijn medewerking heeft toegezegd.
  8. Voor verdere informatie zie de website van TOP/Quoratio of het veilingboekje.
  9. Voor alle elektronische producten geldt gedurende 3 maanden “Niet goed, geld terug” 
  10. Kunt u niet aanwezig zijn maar wilt u wel meebieden of wilt u meer informatie? Dat kan. Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meenemen gekochte kavels 

De gekochte kavels worden in principe tijdens of direct na afloop van de veiling door de kopers meegenomen. Is dit echter niet mogelijk dan kunt u in overleg met de veilingcommissie op een nader te bepalen tijdstip afhalen. Alleen kavels welke bij machtiging zijn gekocht worden thuis afgeleverd.

Ballenveiling

Er zullen gedurende de avond vijf genummerde ballen geveild worden. Aan het einde van de avond zal bekend gemaakt worden welke prijs bij welke bal hoort.