Schoolkorfbal

Brandweer op bezoek tijdens het schoolkorfbal toernooi dit jaar

Plattegrond TOP complex

(klik voor vergroting)

 

Parkeren bij TOP?

Er zijn best veel parkeerplaatsen bij TOP, maar wij adviseren u lopend of op de fiets te komen en fiets of auto zoveel mogelijk te parkeren bij sporthal de Wasbeek. Zorg ook dat de fietsen in de rekken of op de afgezette parkeerplaatsen staan en niet op het pad van de ingang. Bij calamiteiten moet het complex bereikbaar zijn voor de hulpdiensten.

Geen alcohol tijdens het Trias-TOP schoolkorfbaltoernooi

Volgens het alcoholbeleid van TOP wordt er tijdens activiteiten voor de jeugd, dus ook tijdens het Trias-TOP schoolkorfbaltoernooi, geen alcohol geschonken. Het is dan ook tijdens het schoolkorfbaltoernooi niet toegestaan alcohol te nuttigen op ons complex.

 

Hou rekening met warm weer tijdens schoolkorfbal

De weersvoorspellingen zijn ons goed gezind. Het lijkt zaterdag prachtig weer te worden.

2e nieuwsbrief schoolkorfbal: wedstrijdschema

Komende week is er voor elk team nog een training en op zaterdag 29 juni van 8:30 – 13:00 uur vindt het Trias-TOP schoolkorfbaltoernooi plaats. In deze tweede nieuwsbrief staat de poule-indeling en het wedstrijdschema.

Opstellingen Trias-TOP Schoolkorfbal 2019

Ook dit jaar was het weer puzzelen voor de organisatie voor de juiste teamindeling. HIer vind je de opstelling.

Nieuwsbrief Trias-TOP schoolkorfbaltoernooi

Aanstaande maandag 17 juni starten de eerste schoolkorfbaltrainingen. Ook dit jaar worden de trainingen gegeven per school. In deze eerste nieuwsbrief staan de opstellingen, coaches en trainingstijden.

Trainingschema Trias-TOP Schoolkorfbaltoernooi 2019

Aanstaande maandag 17 juni starten de eerste schoolkorfbaltrainingen. Ook dit jaar worden de trainingen gegeven per school.

Inschrijven voor schoolkorfbal 2019

Op zaterdag 29 juni aanstaande van circa 8.30 tot 13.00 uur organiseert korfbalvereniging TOP/SolarCompleet weer het jaarlijkse Trias-TOP schoolkorfbaltoernooi. We zouden het erg leuk vinden als uw kind ook mee doet :)

Save the date: Schoolkorfbaltoernooi

De organisatie van het schoolkorfbaltoernooi is druk bezig met de voorbereidingen. Ook dit jaar zijn weer vele handjes nodig om deze dag tot een succes te maken. Noteer daarom 29 juni alvast in je agenda. Mocht je nu al weten dat je wilt helpen, emailtje dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Historie

TOP organiseert al meer dan 35 jaar een schoolkorfbaltoernooi voor basisscholieren, hoofdzakelijk uit Sassenheim maar vaak doen ook teams van scholen uit Warmond, Voorhout en Lisse aan het toernooi mee. Het kennismaken met en uiteraard ook het promoten van de korfbalsport is altijd het doel geweest van dit toernooi. De deelnemers zijn kinderen van de basisscholen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar (groep 3 t/m 8). Voor de kinderen in groep 1 en 2 worden elk jaar aparte trainingen georganiseerd; onder grote belangstelling leren de kinderen spelenderwijs de basisbeginselen van de korfbalsport.

Begeleiding en werkwijze

TOP stelt prijs op goede begeleiding van haar jeugd; niet alleen binnen de eigen vereniging maar ook bij dit toernooi. In overleg met de scholen worden de teams samengesteld en daarna verschijnt op de website een programmaboekje met daarin de opstellingen, trainingstijden en coaches/leiders. Voor het toernooi krijgen de kinderen bij TOP tweemaal een korfbaltraining van “eigen” trainers en op de wedstrijddag worden ze ook weer door de TOP-coaches/leiders begeleid. Wij zijn van mening dat de docenten het druk genoeg hebben met de andere (buiten)schoolse activiteiten waardoor wij graag de gehele begeleiding van de teams verzorgen! Mede daarom hebben wij per school ook een contactpersoon aangesteld, veelal een ouder van een van onze leden, als aanspreekpunt voor de kinderen en ouders. Elk jaar zijn al met al ruim 100 TOP-leden actief bij de organisatie, training, begeleiding, wedstrijdleiding en kantinebezetting voor en tijdens het toernooi.

Populariteit

Met enige trots kunnen we zeggen dat dit evenement in de loop der jaren is uitgegroeid tot een bekend en goed georganiseerd toernooi met enthousiaste deelnemers, begeleiding en publiek. De laatste jaren hebben we bovendien met genoegen kunnen constateren dat het schoolkorfbaltoernooi ook aan populariteit heeft gewonnen bij ouders en leerkrachten. Met dit soort activiteiten hopen we te kunnen bijdragen aan een goede uitstraling en een positief imago van korfbalvereniging TOP.

 
 

wisselbeker

 

2018 de Kinderburg
2017 de Kinderburg
2016 de Springplank
2015 de Rank
2014 de Startbaan
2013 de Rank
2012 de Waaier
2011 de Startbaan
2010 de Startbaan
2009 de Rank
2008 de Kinderburg&de Startbaan
2007 de Rank
2006 de Startbaan
2005 de Startbaan
2004 het Bolwerk
2003 de Overplaats
2002 de Overplaats
2001 de Overplaats
2000 de Overplaats
1999 de Rank
1998 de Overplaats
1997 het Bolwerk
1996 de Kinderburg
1995 de Startbaan
1994 het Anker
1993 de Springplank
1992 de Kinderburg
1991 de Springplank
1990 Kompasschool
1989 het Bolwerk
1988 Kompasschool
1987 het Anker
1986 de Overplaats
1985 Kompasschool
1984 Op dreef