FourICT/Korfbal masters

TOP/Quoratio wint eigen FourICT/Korfbal Masters

Zaterdag 12 november was dag twee van de FourICT/Korfbal Masters. Na een zeer geslaagde jeugdpersconferentie op donderdag, mochten de spelers laten zien of veel spelletjes of niet werken op zaterdag echt tot een goede korfbalwedstrijd leidt.

Nadat DCS 2 verrassend van AW.DTV 2 won en TOP/Quoratio 2 van LDODK/Rinsma Fashion 2, troffen AW.DTV 1 en DSC 1 elkaar in de kleine finale. DSC kwam al snel op voorsprong (3-5), maar AW.DTV wist dat vervolgens om te buigen (10-8), waarna de wedstrijd bij rust weer in evenwicht was (11-11). Via 18-16 eindigde in de wedstrijd in 25-21 in het voordeel van AW.DTV dat daarmee de derde plaats opeiste.

Uitslagen FourICT/Korfbal Masters dag 1

Op woensdag 9 november was dag 1 van de FourICT/Korfbal Masters. Het toernooi startte met de jeugd. TOP Korfbal College (TKC) kreeg een ‘kijkje in de keuken’ van hoofdtrainer Jan Niebeek, de ins en outs voor het benaderen van een Korfbal League wedstrijd kregen zij te horen. Vervolgens bekeken zij met die wetenschap de wedstrijden. 

Beste korfbal en (TOP)sportliefhebber...

Ik wil u graag van harte welkom heten in sporthal de Korf in Sassenheim voor alweer de tweede editie van de FourICT/Korfbal Masters op woensdag 9 en zaterdag 12 november. We zijn erg blij dat de organisatie er wederom in is geslaagd om vier inspirerende topteams naar Sassenheim te halen. Aan de vooravond van de Korfbal League zijn we erg nieuwsgierig hoe de vlaggen er bij de diverse teams voor staan. 

TOP/Quoratio organiseert 2e editie FourICT/Korfbal Masters

Woensdag 9 en zaterdag 12 november organiseert TOP/Quoratio de tweede editie van de FourICT/Korfbal Masters! De laatste krachtmeting voordat de Korfbal League losbarst. Een toernooi waar vier Korfbal League ploegen top-korfbal zullen laten zien!

In deze editie van het toernooi de winnaar van de vorige editieLDODK/Rinsma Fashion, de nieuwkomer in de Korfbal League DSC, AW/DTV uit Amsterdam en TOP/Quoratio. Onderstaand het programma:

Dank aan vrijwilligers

De organisatie van FourICT/Korfbal Masters wil graag alle vrijwilligers bedanken voor hun bijdrage aan het toernooi. Dankzij jullie ondersteuning heeft TOP een succesvolle 1e editie kunnen neerzetten.
Dank!

 

Foto collectie FourICT/Korfbal Masters 2015

Rene van Dam heeft de diverse wedstrijden voor ons vastgelegd.

LDODK/AH Gorredijk wint FourICT/Korfbal Masters 2015

Henk van Ewijk overhandigt aanvoerder Andre Zwart van LDODK/AH Gorredijk de eerste FourICT/Korfbal Masters beker na de 23 - 29 overwinning op Blauw-Wit.

Sfeerbeelden en interviews NLkorfbal

Ook NLKorfbal was op bezoek en hebben de volgende opnames gemaakt:

Bekijk hier de interviews van dag 1 van het FourICT/Korfbal masters

Bekijk hier de sfeerbeelden van dag 1 van het FourICT/Korfbal masters

FourICT sponsorborrel met Tim Coronel en Jan Niebeek

Naast de jeugd persconferentie zal er een FourICT business bijeenkomst worden georganiseerd op zaterdag 21 november van 17.00-19.00 uur met als thema "Need for Speed". Naast de gelegenheid om te netwerken zullen genodigden worden geinspireerd door Tim Coronel en Jan Niebeek met boeiende anekdotes. Tim Coronel zal alles vertellen over zijn Parijs Dakar ervaring samen met zijn broer Tom Coronel en zullen dit linken naar het bedrijfsleven. Daarnaast zal Jan Niebeek de vertaling maken naar de zaalfinale vorig jaar in Ahoy waar hij te maken had met geschorste 1e basisspelers en snelle veranderingen moest doorvoeren in zijn bestaande opstelling, ofwel de "Need for speed".

Jeugd persconferentie voorafgaand aan FourICT/Korfbal Masters

Woensdag 18 en zaterdag 21 november organiseert TOP/Quoratio de eerste editie van de FourICT/Korfbal Masters ! Aangezien de jeugd de toekomst heeft, wil TOP ook hier aandacht aan besteden tijdens het toernooi. Er wordt voor de jeugd van TOP/Quoratio, voor F t/m B teams, een persconferentie georganiseerd op zaterdagmiddag 21 november. Van 15.00 – 16.00 uur heeft de jeugd van TOP de mogelijkheid alles te vragen aan de spelers van TOP 1 en de coach Jan Niebeek. Vooraf kan de vraag worden ingestuurd. De vragen zullen worden gefilterd om te voorkomen dat vragen dubbel worden gesteld. Onder leiding van Kees Westerbeek kunnen de kinderen in een officiële setting, het hemd van het lijf vragen aan de 1e teamspelers en hoofdcoach. Daarmee zal de eerste jeugd persconferentie een feit zijn :) Compilatie van de persconferentie zal worden getoond tussen de twee finales van de eerste teams in op zaterdagavond. Meer informatie volgt binnenkort op deze website.

Wedstrijdschema 

 

Woensdag 9 november 2016

TOP/Quoratio - AW.DTV 24-21

o.l.v. Matthijs de Visser & Arjan Wildschut

 

LDODK/Rinsma Fashion - DSC 31-25

o.l.v. Danny Gerritsen & Robin Leltz 

Zaterdag 12 november 2016

AW.DTV 2  - DSC 2 23-27

o.l.v. John Schaap & Sjaak Dikkeboom

 

TOP/Quoratio 2 - LDODK/Rinsma Fashion 2 32-28

o.l.v. Eric de Vos

 

AW.DTV - DSC 25-21

o.l.v. Marcel Luttik & Joeri Kok

 

TOP/Quoratio -LDODK/Rinsma Fashion 30-20

o.l.v. Ronald Buis & Alphonse Meijer