Blog bestuur

Blog bestuur

Regelmatig schrijft een van de bestuursleden van TOP een artikel over het wel en wee binnen de vereniging voor dit blog.

Renovatie speel/oefenveldje

De komende weken gaat de bestaande speeltuin op de schop.

Het onderhoud van gras vergt veel aandacht in een tijd dat bijna iedereen met vakantie is. Een aantal speeltoestellen zijn aan vervanging toe. Daarom hebben we besloten om een nieuw oefen/speelveldje te ontwerpen. Hieronder kan je het concept ontwerp zien dat we samen met firma Nooteboom hebben gemaakt. Er komt een nieuwe korfbalpaal met 4 korven op verschillende hoogten, twee nieuwe wipkippen en het bestaande duikelrek wordt verplaatst. Centraal gelegen komt een klim-, glij- speelrek/huisje voor de kleine jeugd.  Het bestaande gras wordt vervangen door kunstgras en aan de lange zijde en bij de zandbak worden bankjes geplaatst. De Club van 100 draagt voor een groot deel bij aan deze investering.

 

Zelfwerkzaamheden zaterdag 13 juli

Door wat zelfwerkzaamheden kunnen we als club duizenden Euro’s in ons zak houden. De heg moet er uit en de  grasmat moet worden afgegraven en afgevoerd. We hebben een klein kraantje, maar kunnen veel vaders, opa’s en ooms gebruiken om het gras en de laag grond af te voeren. We moeten ongeveer 14 kuub afvoeren naar de slootkant bij veld 3. Daarom doen we een oproep om te komen helpen, heb je een kruiwagen en/of een schep, kom dan helpen op zaterdag 13 juli. We beginnen om 9.00 uur, je mag ook wat later aanschuiven. Heb je geen schep of kruiwagen, geen probleem, we hebben er een paar extra.

Er is die dag tevens grote schoonmaak van ons clubgebouw, dus als de moeders, oma’s en tantes ook wat willen doen, kunnen ze ook terecht en uiteraard is iedereen welkomJ. Vele handen maakt ligt werk! We hopen op je te kunnen rekenen!

 

Ruud Westerbeek

 

 
Share