Blog bestuur

Blog bestuur

Regelmatig schrijft een van de bestuursleden van TOP een artikel over het wel en wee binnen de vereniging voor dit blog.

Renovatie toplaag hoofdveld afgerond

Zoals jullie waarschijnlijk wel hebben gemerkt, is er de afgelopen periode op ons complex hard gewerkt om de renovatie van het hoofdveld voor de start van de tweede helft van de veldcompetitie gereed te hebben.En dat is gelukt. 

Aannemer Nootenboom Sport heeft begin vorige week de laatste werkzaamheden aan het veld afgerond. Dat betekent dat het veld is opgeleverd, goedgekeurd door KIWA ISA Sport en vrijgegeven voor gebruik.

 

De komende periode zal ondergetekende nog druk zijn met de verdere certificering van de velden (wedstrijdveld 40x20m en jeugdveld 24x12m) voor de NOC-NSF sportvloerenlijst, de goedkeuring vanuit het KNKV en de formele afhandeling van het dossier met de gemeente Teylingen en de overheid (BOSA-regeling). Langs deze weg wil ik tevens, mede namens het bestuur, Peter Tiggelman bedanken voor zijn inspanningen.

 

Geen toeschouwers op het nieuwe jeugdveld

Nu de tweede helft van de veldcompetitie volgende week start, kunnen de E- en F-teams ook gebruik maken van het nieuwe jeugdveld aan de zijde van het scorebord. We vinden het natuurlijk heel leuk als er veel ouders en opa’s en oma’s en anderen komen kijken en applaudisseren voor mooie acties. We vragen wel aan alle supporters om achter de hekken te blijven. We willen graag alleen coaches, spelers en scheidsrechters op het kunstgras zien. Dan is de rolverdeling ook lekker duidelijk: coaches op het veld geven de kinderen aanwijzingen, scheidsrechters op het veld nemen beslissingen en supporters achter de leunhekken moedigen aan en applaudisseren. Daarbij het verzoek aan de coaches, spelers en scheidsrechters om hek achter zich dicht te doen als ze het veld op- of aflopen.

 

Bij bijna alle velden kan er van achter een leunhek aan de zijlijn worden gekeken. Bij de tennisvelden 2 en 3  is er een laag leunhek aan de achterlijn aan de kant van de snelweg. Dank voor de medewerking!

 

Patrice

Share