Blog bestuur

Blog bestuur

Regelmatig schrijft een van de bestuursleden van TOP een artikel over het wel en wee binnen de vereniging voor dit blog.

Puntenaftrek voor TOP 2 t/m 5 en € 1.900,- boete

Hier stevenen we begin maart op af in de zaal. TOP 2 zou met de huidige stand zelfs 2 punten in mindering krijgen! 

Ook op het veld staan we er vergelijkbaar voor.

 

Een punt aftrek kan net wel degraderen betekenen of net geen kampioenschap of promotie. Daarbij hebben we als landskampioen uiteraard een voorbeeldfunctie. We hebben meerdere scheidsrechters die neutraal willen fluiten, alleen komen zij hier niet aan toe omdat we bij TOP thuis veel wedstrijden te fluiten hebben. Het is zonde dat we deze scheidsrechters nu in moeten zetten op breedtesport wedstrijden. Dit remt sommigen ook in hun sportieve fluitambities.

We hebben scheidsrechters die doorgaans thuis fluiten, bereid gevonden om één of meerdere neutrale wedstrijden te fluiten als ultieme poging om zowel de sportieve als financiële sancties omlaag te brengen. Dit resulteert direct in een gat bij de wedstrijden die we thuis moeten fluiten.

Wanneer alle nog niet fluitende seniorenen per seizoenshelft een wedstrijd fluiten dan komen we een heel eind! En fluiten kan onder begeleiding, niemand hoeft het onvoorbereid te doen!

Kortom: wanneer kunnen we jou op een (lage) jeugdwedstrijd inschrijven?

 

Help ons!

 

Wim van Dommelen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0650503750

 

Share