Blog bestuur

Blog bestuur

Regelmatig schrijft een van de bestuursleden van TOP een artikel over het wel en wee binnen de vereniging voor dit blog.

Nieuwe voorzitter Commerciele commissie

Vorig jaar mei heeft voorzitter van de Commerciele commissie (CC) Michiel de Haan aangegeven na 8 jaar de voorzittershamer over te willen geven.

 

Michiel was 13 jaar verbonden aan de Commerciele commissie en als voorzitter o.a. de TOP Veiling geïntroduceerd en daarnaast aan het begin van de TOP Business Club gestaan. Mede dankzij zijn inzet en voortreffelijk voorzitterschap is de CC uitgegroeid tot een belangrijke pijler binnen de TOP/SolarCompleet organisatie. Gelukkig blijft Michiel wel verbonden aan TOP/SolarCompleet, hij is lid van de Business Club en zijn dochters Machteld en Sascha spelen in de senioren van TOP. En Michiel heeft beloofd de komende TOP Veiling in mei te zullen coördineren/organiseren !

Tijdens een speurtocht, extern en intern, bleek toch wel dat het niet eenvoudig was om een vervanger voor Michiel te vinden. Gelukkig kunnen we u mededelen dat we intern een nieuwe voorzitter hebben gevonden: Peter Steenbergen, sinds twee jaar lid van de CC is bereid de voorzittershamer over te nemen.

Peter is 57 jaar, getrouwd met Mariska en zij hebben samen 4 kinderen in de leeftijd van 20 tot en met 14 jaar. Hij woont sinds 2003 in Sassenheim. Hij is werkzaam als advocaat en heeft sinds 2004 zijn eigen kantoor. Hij is bekend met het bedrijfsleven, maar ook binnen het  verenigingsleven (actief geweest bij STV (tennis) en Hisalis (hockey)) is hij geen vreemde. Hij of zijn gezinsleden hebben geen korfbalachtergrond. Samen met zijn team vormen ze een degelijke Commerciële commissie, een goede organisatie, maar ook zeker met voldoende uitdagingen.

 

Michiel de Haan (links) en Peter Steenbergen

 

Het bestuur bedankt Michiel uiteraard voor zijn geweldige inzet van de afgelopen 13 jaar! En we wensen Peter succes met zijn voorzitterschap.

 

Ruud Westerbeek,

voorzitter TOP/SolarCompleet

Share