Blog bestuur

Blog bestuur

Regelmatig schrijft een van de bestuursleden van TOP een artikel over het wel en wee binnen de vereniging voor dit blog.

Kerstgroet & Nieuwjaarsborrel

De Kerstdagen staan al weer voor de deur. Een tijd van samen zijn en bezinning. 

Zo richting de einde van het jaar denken we terug aan de mooie korfbalmomenten van afgelopen jaar en ook aan andere memorabele momenten. Vooral mooie momenten en ook staan we even stil bij de degenen die ons zijn ontvallen.

Ook even een periode met op het eerste gezicht iets minder korfbalactiviteiten. Van 24 december tot 4 januari zijn er immers geen trainingen. Toch staat vrijdag 28 december de Combibrug Korfbaldag in de Korf op de planning, hebben we meerdere jeugdtoppers die meedoen bij de Talenten Challenge en speelt onze selectie op de Korfbal Challenge op 27, 28, 29 en 30 december. Voor de korfballiefhebber is dit de uitgelezen mogelijkheid om naar topkorfbal te kijken zo tussen de Kerst en de oliebollen. Op de Korfbal Challenge zijn ook onze TOP-vrijwilligers van de TOP-LIVE mediacrew druk aan de slag.

Net als afgelopen januari organiseren we zaterdagmiddag 5 januari de Nieuwjaarsborrel. In het korfbalprogramma in de Korf zit daarom een vrij uur, zodat zoveel mogelijk toppers hierbij kunnen zijn.

Op 5 januari zijn alle toppers vanaf 16:00 uur welkom in de Peter Kales Lounge voor een borrel. Rond 17:15 vindt de speech plaats waarna we tot 18:00 uur naborrelen.

In tegenstelling tot afgelopen jaar, doen we dit keer geen uitgebreid buffet, wel zullen we tussendoor met diverse (kleine) hapjes langskomen. Tot 5 januari!

Het bestuur.

Share