Blog bestuur

Blog bestuur

Regelmatig schrijft een van de bestuursleden van TOP een artikel over het wel en wee binnen de vereniging voor dit blog.

TOP IS JARIG, 12 JULI 2018...90 JAAR

Afgelopen zaterdag 7 juli was het feest bij TOP. We bestaan immers 90 jaar en dat hebben we gevierd. 

De dames van de HVK hadden een mooi programma bedacht, voor de hele dag, voor jong en oud. Vanaf 9.30 uur werd het gezellig druk. Voor de jeugd waren er die ochtend door Hugo en Diana allerlei spelletjes bedacht op veld drie. Op ons hoofdveld was een stormbaan neergezet. Het was warm en de kids werden geregeld naar de kant gehaald om even een bekertje limonade of water te nuttigen, een banaan of appel, er werd goed gebruik van gemaakt. Aan het eind van de ochtend kwam er een echte poffertjeskraam ons complex op rijden. Toen de kids klaar waren met de spelletjes kregen ze allemaal een portie poffertjes, soms wel twee porties. Ook voor de ouders die meegekomen waren, was er genoeg. Als toetje hebben Karin en Jacqueline ijsjes geschept, er was genoeg voor iedereen. Een prachtige ochtend, met dank aan de organisatie.

Vanaf 13.30 uur stond de koffie klaar met een petitfour voor de gasten. Voor het middagprogramma had zich ook een flink aantal deelnemers opgegeven. Veel sportieve elementen, georganiseerd door Vincent. Het bubbelvoetbal was wel erg populair, maar op alle velden was wat te beleven. Het weer was ook ’s middags prima, er moest flink gesmeerd worden en gedronken. In de loop van de middag kwamen er steeds meer mensen bij en rond een uur of zes waren er een kleine 300 mensen, jong en oud, aanwezig. Gaaf om te zien dat er behoorlijk wat oud-leden op dit feest waren afgekomen, onder prachtige omstandigheden werd er gezellig gepraat en geborreld, een bitterballetje op zijn tijd, heerlijk verzorgd.

Zoals al eerder aangekondigd, was zaterdag 7 juli de officiële aftrap van ons rookvrij sportcomplex. Er  mag niet meer gerookt worden op ons complex, onder luid applaus werd dit initiatief goedgekeurd.

Ook werden de 6 bankjes voor toeschouwers aan het hoofdveld officieel in gebruik genomen. De bankjes zijn het cadeau van de Club van 100 voor de jarige vereniging.

Van Vliet Catering had de BBQ’s  inmiddels aangestoken en heeft 300 man te eten gegeven, meer dan genoeg voor iedereen en het was heerlijk, klasse!

Later op de avond kon er gedanst worden, DJ Yorrick heeft bijna de hele avond muziek uit de nineties gedraaid. Tot in de late uurtjes bleef het gezellig. Dank ook aan de mannen van de Handbal Vereniging Foreholte uit Voorhout die grotendeels de barbezetting hebben verzorgd voor de avond.

Dankzij de voortreffelijk organisatie van Tineke, Ciska, Jacqueline, Hanneke, Ria, Diny, Marjan, Karin, Magda en Stella, de HVK, kunnen wij als vereniging terugkijken op een geslaagde verjaardag. Hulde en dank aan de dames! En dank aan iedereen die erbij was om deze mooie 90ste TOP-verjaardag met elkaar te vieren. Wij hebben genoten en op naar de 100!

Het seizoen zit erop, a.s. zaterdag het TOP kamp uitzwaaien en voor de liefhebbers de grote schoonmaak binnen en buiten, kom gerust even helpen, alle beetjes helpen als is het maar voor een uurtje.

We wensen iedereen een mooie vakantie, en graag tot ziens ergens in augustus.

Namens het bestuur, Ruud Westerbeek        

Share