Blog bestuur

Blog bestuur

Regelmatig schrijft een van de bestuursleden van TOP een artikel over het wel en wee binnen de vereniging voor dit blog.

TOP krachthonk verdwijnt

Sinds TOP een ‘eigen’ sporthal heeft en de kantine boven, hebben we ook een echt krachthonk gerealiseerd. Vooral onder trainingen van Hans Heemskerk is er veel gebruik gemaakt van het krachthonk. De trainingen veranderen, er wordt meer aan stabillity trainingen gedaan in de sporthal en krachttrainingen worden op andere manieren ingevuld. Het revalideren na een blessure vindt tegenwoordig steeds meer plaats onder begeleiding van de fysiotherapeut op de praktijk.

Hierdoor heeft het krachthonk bij TOP de originele bestemming verloren. Natuurlijk zijn er nog steeds een aantal TOPpers die gebruik maken van het krachthonk, maar daar is het krachthonk in de eerste plaats niet voor opgezet. Het onderhoud van de toestellen en andere materialen is een kostbare zaak en het schoon houden van het krachthonk schiet er ook weleens bij in. Het bestuur heeft dan ook in overleg met de TC topsport en de Medische commissie besloten om deze ruimte een andere bestemming te geven. Per 1 december a.s. is het krachthonk als zodanig gesloten en kan er geen gebruik meer gemaakt worden van deze ruimte. Onder leiding van de Medische commissie worden de toestellen verkocht.

We vertrouwen erop dat jullie begrip hebben voor dit besluit.

Het Bestuur

Share