Blog bestuur

Blog bestuur

Regelmatig schrijft een van de bestuursleden van TOP een artikel over het wel en wee binnen de vereniging voor dit blog.

TOP arbitrage meter

Wekelijks publiceren we een update van de rompregeling arbitrage om bewustwording van de uitdaging op arbitragevlak te vergroten. Help jij ons door een wedstrijd te fluiten, te begeleiden of te beoordelen? Van F-jes tot senioren, neutraal of bij TOP, we kunnen versterking overal gebruiken. 

Renovatie toplaag hoofdveld afgerond

Zoals jullie waarschijnlijk wel hebben gemerkt, is er de afgelopen periode op ons complex hard gewerkt om de renovatie van het hoofdveld voor de start van de tweede helft van de veldcompetitie gereed te hebben.En dat is gelukt. 

Wandbaskets in sporthal De Korf

Vorige week kwam een bericht binnen van Stiwa over een verbogen stang van één van de wandbaskets. Deze is dermate ontzet dat hij vervangen moet worden. 

Unieke prestaties TOP jeugd: 3x strijd om het Nederlands Kampioenschap!

Na de mooie wedstrijden van de A1, B1 en C1 tegen de directe concurrenten van afgelopen zaterdag is zeker dat de A1 en B1 als eerste eindigen of zijn geëindigd in de hoofdklasse. De C1 kan daar aanstaande zaterdag bij komen. 

Puntenaftrek voor TOP 2 t/m 5 en € 1.900,- boete

Hier stevenen we begin maart op af in de zaal. TOP 2 zou met de huidige stand zelfs 2 punten in mindering krijgen! 

Geen prijsverhogingen ondanks hoger BTW-tarief

Voorafgaand aan de aangekondigde verhoging van de lage BTW van 6% naar 9% hebben we in december globaal berekend of we een prijsverhoging op artikelen zouden moeten doorvoeren om onze begrootte marge te behalen.