Blog bestuur

Blog bestuur

Regelmatig schrijft een van de bestuursleden van TOP een artikel over het wel en wee binnen de vereniging voor dit blog.

Renovatie speel/oefenveldje

De komende weken gaat de bestaande speeltuin op de schop.

Verlenging Sponsorovereenkomst L.J. Sport/Erima

Afgelopen maand zijn de Commerciële commissie en L.J. Sport/Erima overeengekomen de bestaande sponsorovereenkomst te verlengen met nog eens vier jaar.

Nieuwe TOP/Erima sportkleding nu bij L.J. Sport

Sinds een aantal weken is de nieuwe Erima kledinglijn welke we voor TOP/Solarcompleet gekozen hebben, beschikbaar bij L.J. Sport. 

TOP arbitrage meter

Wekelijks publiceren we een update van de rompregeling arbitrage om bewustwording van de uitdaging op arbitragevlak te vergroten. Help jij ons door een wedstrijd te fluiten, te begeleiden of te beoordelen? Van F-jes tot senioren, neutraal of bij TOP, we kunnen versterking overal gebruiken. 

Renovatie toplaag hoofdveld afgerond

Zoals jullie waarschijnlijk wel hebben gemerkt, is er de afgelopen periode op ons complex hard gewerkt om de renovatie van het hoofdveld voor de start van de tweede helft van de veldcompetitie gereed te hebben.En dat is gelukt. 

Wandbaskets in sporthal De Korf

Vorige week kwam een bericht binnen van Stiwa over een verbogen stang van één van de wandbaskets. Deze is dermate ontzet dat hij vervangen moet worden.