Pers

Persbericht: G-korfbal bij TOP/SolarCompleet

De beste korfbalclub van Nederland geeft mensen met een verstandelijke beperking nu ook de mogelijkheid om te korfballen! Vanaf 8 december start TOP/SolarCompleet met de G-Korfbal-trainingen. Het doel is om een sportieve, gezonde en sociale omgeving te creëren voor deze mensen.

 

Voor wie
Deze training is bedoeld voor iedereen uit de Bollenstreek met een verstandelijke beperking (mensen die niet in een regulier sportteam kunnen functioneren). Er is geen leeftijdsgrens verbonden voor het deelnemen aan deze training.

 

De training
In eerste instantie zal er om de week een training aangeboden worden bij TOP, in sporthal De Korf. In de 1 uur durende training wordt er op speelse manier aandacht besteed aan korfbal en sport. In deze training staan bewegen, samenwerken en plezier voorop! Als afsluiter wordt er gezellig met elkaar een drankje gedronken in de kantine. 

De eerste training is op zaterdag 8 december van 10.00-11.00 uur. Hieronder de andere data van de trainingsdagen. Alle trainingen worden verzorgd op de zaterdag van 10.00-11.00 uur:

8 december, 22 december, 5 januari, 26 januari, 9 februari, 23 februari, 9 maart en 23 maart.

 

Aanmelden
Mocht u dit erg leuk lijken voor uzelf, voor uw zoon of dochter, een familielid of kennis en wil diegene bij de beste club van Nederland komen korfballen? Stuur dan een mailtje sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Iemand uit de organisatie van G-Korfbal zal contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken. (Het aanmelden voor deze training is kosteloos)

Share

Meer informatie en contact met de club


TOP PR Team

Ron Thoms

Tessa Hielkema

Tessa Winter

email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


TOP PR Korfbal League

Bibi Terlouw

Ron Thoms

email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.