Pers

Persbericht: TOP/SolarCompleet A1 in 2018/2019 o.l.v. van Bas Harland en Christiaan Germans

De TC Topsport heeft deze week de trainersstaf voor TOP/SolarCompleet A1 voor het seizoen 2018/2019 vastgelegd. Bas Harland gaat samen met Christiaan Germans de training en coaching verzorgen.

Bas Harland is vanaf oktober vorig jaar actief bij TOP, eerst bij de seniorenselectie en later als interim trainer/coach bij TOP A1. Samen met de huidige trainers Gerben Donker en Stanley Lardé verzorgde Harland een “houdini act” met TOP A1 door vanuit een behoorlijke achterstand toch handhaving te bewerkstelligen. De TC Topsport is verheugd om de betrokken Harland ook voor komend seizoen aan onze club te kunnen verbinden. De intentie is voor meerdere jaren.

Naast Bas onze eigen ambitieuze trainer Christiaan Germans. Hij is al jaren één van de drijvende krachten achter de ontwikkeling van de C- en B-aspiranten en tevens wekelijks betrokken bij het TOP Korfbal College. Een mooie volgende stap voor een ‘TOP-trainer’ om zich binnen de eigen organisatie verder te ontwikkelen.

Ondanks de tegenvallende resultaten in de afgelopen zaalperiode is met elkaar de ambitie uitgesproken om komend zaalseizoen 2018/2019, naast de persoonlijke ontwikkeling van de spelers, met de bovenste ploegen mee te strijden om de play-off plaatsen.

Laatste seizoen Gerben Donker en Stanley Lardé bij TOP/SolarCompleet A1

Afgelopen week heeft de TC Topsport met Gerben Donker en Stanley Lardé het afgelopen seizoen ge-evalueerd en daarbij aangegeven dat voor komend seizoen een andere weg wordt ingeslagen. De TC Topsport bedankt Gerben en Stanley voor hun inzet en betrokkenheid in de afgelopen jaren. Voor Stanley komt daarmee als trainer/coach van de A1 een einde aan een periode van ruim 4 jaar.

Daarbij mag de uiterst professionele opstelling van beiden niet onvermeld blijven toen de TC Topsport in de laatste weken van het afgelopen zaalseizoen Bas Harland eindverantwoordelijk maakte bij de A1. Gerben, Stanley en Bas hebben met elkaar de A1 in de zaalhoofdklasse weten te houden. Een groots ‘gebaar’ van twee verenigingsmensen, die duidelijk het belang van de club op 1 hebben staan. Nogmaals veel dank mannen!

Wij wensen Gerben en Stanley een mooi afscheid. Op het veld staat de A1 tweede wat recht geeft op een kruisfinale.

 

TC Topsport 

Share

Meer informatie en contact met de club


TOP PR Team

Ron Thoms

Tessa Hielkema

Tessa Winter

email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


TOP PR Korfbal League

Bibi Terlouw

Ron Thoms

email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.