Pers

Persbericht: TOP/SolarCompleet verlengt contracten Niebeek, Haan en Boode

Het bestuur van TOP/SolarCompleet heeft deze week de contracten met Jan Niebeek, Frits Haan en Ruben Boode met één jaar verlengd. Zowel de TC Topsport als de trainersstaf zijn erg tevreden over de huidige samenwerking en zien voldoende uitdagingen om nog minimaal één seizoen met elkaar door te gaan. Jan Niebeek blijft dus ook het seizoen 2018-2019 als hoofdtrainer/coach verantwoordelijk voor het eerste team van TOP/SolarCompleet.Met Frits Haan en Ruben Boode is tevens de optie besproken om in het seizoen 2019-2020 de taken van Jan Niebeek over te nemen.

Frits Haan blijft – naast het trainen van de talentvolle groep – betrokken bij het coachen van de wedstrijden van het eerste.Boode blijft als trainer/coach verantwoordelijk voor het tweede selectieteam. Met Bas Harland, die dit seizoen de functie van Frits Haan een aantal maanden over nam, wordt de komende weken nog gesproken over de verdere invulling van zijn rol.

Ruben Boode blijft ook komend seizoen, naast zijn functie als trainer/coach van het tweede seniorenteam, een belangrijke rol vervullen bij de verdere ontwikkeling en uitvoering van het jeugdplan van TOP/SolarCompleet, het ‘TOP Korfball College’. Met het verlengen van de contracten verwacht de club invulling te geven aan haar doelstellingen om in de top van de Korfballeague te blijven presteren en haar talenten de mogelijkheid te bieden om zich optimaal te ontwikkelen.

Share

Meer informatie en contact met de club


TOP PR Team

Ron Thoms

Tessa Hielkema

Tessa Winter

email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


TOP PR Korfbal League

Bibi Terlouw

Ron Thoms

email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.