Club nieuws

1e trainersbijeenkomst voor alle jeugdtrainers

Beste jeugdtrainers van TOP,

Sommige teams zijn al begonnen en komende week starten alle andere jeugdteams met trainen. Met veel inzet en enthousiasme gaan wij er weer een leuk korfbalseizoen van maken. 

De kick off voor jullie trainers is vrijdagavond 30 augustus in de vorm van onze eerste trainersbijeenkomst. We starten in onze eigen kantine om 19:30 uur en eindigen uiterlijk om 21:00 uur (kan ook eerder). Uiteraard is er ook weer een actief gedeelte dus kom sportief gekleed.

Tijdens de bijeenkomst zullen wij o.a. in groepjes werken, zodat we op verschillende niveaus korfbalonderwerpen kunnen aanbieden en bespreken. Leon Braunstahl, Ruben Boode en Lisette van der Willik verzorgen de workshops en misschien komen daar nog mensen bij. Jullie krijgen verder bijvoorbeeld te horen hoe er dit jaar getraind gaat worden, hoe de TC jeugd is samengesteld, hoe de trainersbegeleiding is vormgegeven en nog meer. Daarnaast is er ruimte voor eigen inbreng, want we willen jullie deze week al wat “huiswerk” voor vrijdag geven. Graag horen wij van jullie trainers welke ondersteuning en korfbalonderwerpen er dit seizoen tijdens andere trainersbijeenkomsten volgens jullie aanbod moeten komen. Jullie input is voor ons erg belangrijk. Dus elke suggestie is welkom!

 

We verwachten jullie aanstaande vrijdag allemaal, want samen vormen wij en jullie het trainersteam van TOP en daar horen ook gezamenlijke activiteiten bij. Een goede start is immers het halve werk šŸ˜‰.

 

Succes komende week met de eerste trainingen en tot vrijdag!

Namens de TC jeugd en trainersbegeleidingsteam,

Steven Baart

 

 “Trainersbegeleiding bij TOP is normaal, betere trainers betekent meer plezier voor iedereen.” 

Share