Club nieuws

Trainers en trainingstijden Jeugd 2019-2020

Hieronder vinden jullie onder andere informatie over de trainers/ coaches, de trainingsgroepen en trainersbegeleiding voor het korfbalseizoen 2019-2020. 

De trainingsdagen en –tijden zijn een voorlopige opzet en kunnen de eerste weken nog veranderen. We gaan in ieder geval zo starten en wijzigingen kunnen alleen doorgevoerd worden in overleg met de TC jeugd.

 

Trainersbijeenkomst vrijdag 30 augustus van 19:00 – 21:30 uur

Op vrijdag 30 augustus starten wij met de eerste trainersbijeenkomst. De bijeenkomst heeft een verplicht karakter voor alle jeugdtrainers. Het programma wordt heel afwisselend en start om 19:00 uur en duurt tot ongeveer 21:30 uur. We willen op deze bijeenkomst wat laten zien over onze visie op jeugdkorfbal bij TOP en willen dit combineren met veelal zelf actief bezig zijn. Leon Braunstahl, Ruben Boode, Lisette van der Willik, Stanley Larde en Steven Baart e.a. verzorgen de workshops. Een goede start is immers het halve werk en trainersbegeleiding is bij TOP normaal!

 

Trainersbegeleiding / hoofd opleidingen

Trainersbegeleiding bij TOP is heel normaal. Op onze jongste teams staan veelal jonge beginnende trainers en daar zijn wij trots maar ook zuinig op. We willen die trainers goed begeleiden daarom proberen wij alle teams te voorzien van begeleiders. Dat is bij de pupillen al aardig ingevuld. Naast de vaste begeleiding hebben wij een aantal trainersbijeenkomsten gedurende het seizoen en bieden wij de KT 2 en misschien komend seizoen de KT 3 cursus aan, dit zijn korfbalcursussen aangeboden van het KNKV. Wij hebben bij TOP met Frank en Wibout twee gediplomeerde cursusleiders in huis.

Ruben Boode vervult ook komend seizoen de functie hoofd opleidingen en richt zijn begeleiding met name op de selectieteams,-spelers en -trainers. We zijn blij met deze contractverlenging, want niet alleen doet Ruben begeleidingszaken, hij voorziet ons ook van tips en adviezen op beleidsmatig vlak.  

 

Start

De A3, B1/ B2, C1/C2 en D1/D2/D3 starten in de week van 19 augustus.

De overige teams starten in de week van 26 augustus.

De kangoeroes starten op het moment dat de competitie van start gaat en dat is op zaterdag 7 september van 10:00 – 11:00 uur.

 

open hier het overzicht trainers en trainingstijden

open hier het basis veldschema

Share