Club nieuws

Uitslagen schutterstoernooi 2019

Onder niet al te beste omstandigheden werd op pinksterzaterdag het traditionele schutterstoernooi gehouden. Na de inschrijving tot even over 10 uur en het maken van een poule-indeling begonnen we in diverse poules.

De Kangoeroes hadden hun eigen schutterstraining. Bij de F begonnen we met een poule van vijf en gingen naar een tweede  poule met vier overblijvers. Bij de D/E begonnen we met drie poules van zes en gingen we met drie poules van drie verder. Bij de B/C begonnen we met twee poules van vijf en een van vier en gingen we verder met twee poules van vier.

Bij de schutterstraining van de Kangoeroes won Lotte.

Na de poulefases, hadden we bij de F de finale tussen Anne en Linde. Deze was zeer spannend en eindigde in 19-19. De verlenging was net zo spannend, maar eindigde met winst voor Linde 5-6.

Bij de D/E eindigde de halve finales tussen Wessel en Danique en Thijs en Florine beide in 13-11. De finale werd overtuigend door Thijs van Danique gewonnen met 26-13.

Bij de B/C gingen de kruisfinales tussen Maaike en Kim en tussen Thijs en Pieter. In de zeer natte finale wist Thijs overtuigend te winnen  van Kim met 16-6. 

Bij de junioren/senioren stond op voorhand al vast welke spelers de kleine of grote finale zouden gaan spelen. Na een dubbele competitie ging de kleine finale tussen Rutger en Sietske. Met een 5-8 overwinning wist Sietske beslag op plek drie te leggen. In de finale wist Max halverwege een gaatje te slaan met Linda, om de voorsprong niet meer niet handen te geven. Max won met 9-6.

 

wall fo fame

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Share