Club nieuws

TOP 2 onderweg naar kampioenschap ?

De competitie nadert het einde en voor TOP 2 staat er nog heel wat op het spel. De doelstelling voor dit seizoen “kampioen worden” ligt binnen handbereik.

Week na week kon er steeds weer een vinkje worden gezet en kwamen er twee punten bij. Soms heel gemakkelijk met heel leuk korfbal en veel doelpunten, soms met hangen en wurgen en een beslissend doelpunt in de laatste minuten van de wedstrijd. TOP staat hierdoor nog steeds ongeslagen bovenaan.

A.s. zaterdag is SCO de tegenstander, in de heenwedstrijd lange tijd gelijkwaardig, maar in de tweede helft was TOP beter. Wint TOP dan is de laatste wedstrijd tegen de naaste concurrent Groen-Geel (2 punten minder) een wat gemakkelijkere dan bij gelijkspel of verlies. TOP won thuis van Groen-Geel met maar liefst 24-13, een klinkende uitslag nog net voor de zaal en daarmee een lekkere marge. Maar ... niet op de zaken vooruitlopen, zoals steeds stap voor stap.

Daarom is het bij de laatste twee wedstrijden heel fijn als er veel TOP-supporters zijn, jullie steun hebben we heel hard nodig. DUSSSSSSSS, zaterdag 1 juni, 12.00 uur thuis en zaterdag 15 juni, 14.30 uur bij Groen-Geel, noteer deze vast in de agenda en kom ons aanmoedigen.

TOP 2, Olé, Olé!!

 

TOP 2

 


stand Reserve Hoofdklasse A

 


 

 
Share