Club nieuws

Hulp gezocht voor de toekomst van onze jeugd

Zoals je vast wel zal weten is onze TC-Jeugd bezig met de opstellingen voor volgend seizoen. Uiteraard verdient elk team een trainer/coach, zoals velen in het verleden zelf vast ook gehad hebben.

Er zijn al jaren teams zonder trainer of coach en dit willen we vanaf nu voorkomen. Er zijn op dit moment nog B- en C-teams volgend seizoen zonder trainer/coach. Het is hartstikke leuk om het met een groepje van 3,4,5 personen samen te doen, dus maak elkaar enthousiast. Zo kan er afgewisseld worden met trainen geven/coachen.

 

TC-jeugd vraagt dan ook om, wanneer het je leuk lijkt, contact met hen op te nemen. Uiteindelijk is het ‘’maar’’ 1 uurtje per week trainen geven en een wedstrijd coachen.

Vind je niemand maar wil jezelf wel wat doen, neem dan ook contact met ons op, als je denkt aan een andere rol om wat rond trainingen of wedstrijden te kunnen doen (bijvoorbeeld coach de coach), laat het ons dan ook zeker weten.

Je kan contact opnemen door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of ons persoonlijk te benaderen op zaterdag.

 

Wij rekenen op jullie!

Share