Club nieuws

Deelnemen aan Schutterstoernooi op zaterdag 8 juni 2019

Op Pinksterzaterdag 8 juni organiseren we weer het Schutterstoernooi voor de jeugd (kangoeroes en F t/m B), voor de junioren en senioren (inclusief ouders). 

De jeugd is om 10.00 welkom om in te schrijven en zodra de inschrijving en  poule-indeling rond is starten we met het schutterstoernooi. Ouders en aanwezige trainers en coaches wordt gevraagd om te helpen de poules te begeleiden. 

De junioren en senioren (inclusief ouders) kunnen zich tot uiterlijk 13.00 inschrijven, zodat we kort daarna de poule-indeling kunnen maken en starten.

Wat is het Schutterstoernooi?

Bij een Schutterstoernooi staan twee palen op enkele meters tegenover elkaar. Onder elke paal staat een deelnemer. Gedurende  een aantal minuten wordt met een bal over en weer geschoten op beide korven. Het doel is om meer doelpunten te maken dan de tegenstander. Via poules en eventuele kruisfinales komen we uiteindelijk tot een finale. De winnaars van de finales F/kangoeroes, E/D, B/C en A/senioren gaan er met de beker vandoor en komen in de ‘wall of fame’

 

Hulp welkom

We zoeken nog  hulp voor coördinatie op de dag zelf (’s morgens en/of ’s middags),  een aantal handen die willen helpen met opbouwen, ombouwen en afruimen van het materiaal en een trekker voor komend seizoen.

Share