Club nieuws

Germans en Van Poelgeest volgend seizoen technisch duo TOP/SolarCompleet A1

Het bestuur en de TC Topsport van TOP/SolarCompleet zijn enthousiast te kunnen berichten dat Christiaan Germans en Sten van Poelgeest volgend seizoen het hoofd trainerschap van TOP A1 op zich gaan nemen.

 De in Leiderdorp woonachtige Van Poelgeest (28) is momenteel trainer/coach van TOP B1 en is met dit team in de zaal kampioen geworden in de Hoofdklasse C. In de kruisfinale werd helaas verloren van de latere kampioen KZ/Hiltex B1. Sten over zijn nieuwe uitdaging: “Het afgelopen seizoen met de B1 was (en is) fantastisch! Dat ik nu samen met Chris de A1 van TOP onder mijn hoede mag nemen, is helemaal geweldig. Ik heb veel ambitie en dit is voor mij een prachtige stap vooruit”.

Christiaan Germans (28) pakte met zijn ploeg TOP/SolarCompleet A1 de titel in de hoofdklasse A, plaatse zich vervolgens via Dos’46 A1 voor de zaalfinale in de ZiggoDome, waar na een zenuwslopend einde van de wedstrijd tegen DVO de zaaltitel binnen werd gehaald! Christiaan over het verlengen van zijn contract:“Sten en ik  kennen elkaar door en door vanwege een eerdere samenwerking en hebben daarnaast allebei onze specifieke kwaliteiten. Ik kijk er – vanwege de overgang van meerdere spelers naar de senioren selectie – naar uit om samen te gaan bouwen aan een nieuwe A1”.

Het bestuur en de TC Topsport wensen Christiaan en Sten veel succes met hun nieuwe uitdaging!

Share