Club nieuws

Tete a Tete actie 2019

Onze traditionele Tete a Tete actie in de week voor Pasen is wederom goed verlopen. Door het mooie voorjaar leek het wel of iedereen de Tete a Tete wilde hebben. Even leek het erop dat we er te veel verkocht hadden en dat we niet alles konden leveren!

Dat is natuurlijk niet goed en gelukkig waren we in staat om nog een partij op de kop te tikken, waardoor we alle scholen en andere  verenigingen konden leveren. En natuurlijk ook onze eigen ledenšŸ˜Š!

Onze vrijwilligers die hebben geholpen met planten, omstapelen, hoezen en distribueren, onze jeugdige verkopers en kopers, kortom iedereen die zijn of haar steentje heeft bijgedragen op wat voor manier dan ook, hartelijk dank hiervoor.

De opbrengst van de actie wordt altijd voor de jeugd gebruikt zoals spelmateriaal en toernooikosten, maar dit jaar wordt een deel van de opbrengst gebruikt voor het renoveren van de “speeltuin” rondom de zandbak. Dit voorjaar/zomer wordt het project aangepakt. We houden jullie hiervan op de hoogte.

Uiteraard zijn we ook benieuwd wie dit jaar de beste verkopers zijn geworden en welk team gemiddeld het beste heeft verkocht.

 

Hieronder de uitslag van de winnaars:

 

Beste verkopers

  • 1e prijs een L.J. Sport cadeaubon ter waarde van € 60,- is gewonnen door Fenna Loenen
  • 2e prijs een L.J. Sport cadeaubon ter waarde van € 40,- is gewonnen door Tim Klunder
  • 3e prijs een L.J. Sport cadeaubon ter waarde van € 20,- is gewonnen door Fabienne Mens

 

Beste team

Het team dat gemiddeld de meeste Tete a Tete heeft verkocht mag gaan bowlen bij De Oude Tol, met trainers en contactouder. Dit team is geworden: TOP/SolarCompleet E7

 

De prijzen af te halen bij Ruud Westerbeek (06-51338988).

Share