Club nieuws

April: actiemaand voor jongenswerving

Misschien heb je de posters al zien hangen in de kantine? Drie jongens die laten zien dat het stoer is om te korfballen. Als voorbeeld voor de jonge Sassenheimse jongens en die uit de omgeving. Je wilt toch gelijk op korfbal als je deze poster ziet? 

Zoals jullie al eerder konden lezen in het TCJ-nieuws, ontstaat er momenteel een scheefgroei in het aantal jongens ten opzichte van het aantal meisjes. Het is belangrijk dat er meer jongens lid worden van TOP, zodat we alle meisjes onze sport kunnen laten beleven zoals deze bedoeld is, namelijk gemengd.

 

Hoe gaat dat in zijn werk?

De maand april staat in het teken van het werven van jongens. Dat houdt in dat we alle leden vragen actief op zoek te gaan naar jongens die het leuk zouden vinden om te gaan korfballen bij TOP.

Je kunt de jongen meenemen naar de training, die we hiervoor hebben aangewezen, maar uiteraard mogen jongens ook mee trainen met het team waar een vriendje of vriendinnetje mee traint. Je kunt hieronder de data en tijden van de geselecteerde trainingen zien.

 

Wat heb jij er aan?

Het belangrijkste is, dat jij dan altijd met (andere) jongens kunt korfballen. Maar daarnaast belonen we jou ook, als jij in de actiemaand een jongen lid maakt smiley

In onderstaand overzicht zie je wat jij verdiend, als je een nieuw jongenslid aanbrengt. Wie brengt de meeste jongens naar TOP en gaat met alle TOP-artikelen naar huis? Welk team levert ons de meeste jongens? Ga de strijd aan en zorg dat jij de winnaar van de actiemaand wordt!

 

Maak jij 1 jongen lid? Dan krijg je een TOP-inloopshirt;

Maak jij 2 jongens lid? Dan krijg je een TOP-sporttas;

Maak jij 3 jongens lid? Dan krijg je een bal met handtekeningen van TOP1;

Maak jij 4 jongens lid? Dan krijg je een TOP-trainingspak;

Maak jij 5 jongens lid? Dan krijg je alle bovenstaande cadeau’s!

 

En ook het vriendje dat jij lid maakt, kun je blij maken: hij krijgt namelijk ook een TOP inspeelshirt yes

 

Actietrainingen

De actietrainingen zijn verweven met de reguliere groepstrainingen per letter. We vinden het fijn, als je van te voren even meldt dat je een vriendje mee neemt bij je trainer of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

5 jaar zaterdag om 10 uur op 13 en 20 april

6-7 jaar dinsdag om 17 uur op 2, 9, 16 en 23 april

8-10 jaar donderdag 17 uur op 4, 11, 18 en 25 april

 

Vragen? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

klik voor vergroting

 

Share