Club nieuws

Neem de bus naar Wijk bij Duurstede

De meiden en jongens van de C1, die mogen korfballen in het gesponsorde shirt door QFC, hebben weer het NK behaald. Na ongeslagen kampioen te worden in de zaal, mogen deze talenten zaterdag 6 april 2019 gaan schitteren op het NK in Wijk bij Duurstede.

Natuurlijk gaan we gewapend met vlaggen, trommels en zingende supporters.


Wil jij hierbij zijn? Geef je dan op

 Let op, één persoon per aanmelding. Vergeet niet je naam te vermelden.


De bijdrage voor de bus is €7,50 voor volwassenen en €5,- voor kinderen (<18 jaar), dit kan betaald worden op de dag zelf in de kantine. Neem hiervoor dus ook contant geld mee!

De bus vertrekt uiterlijk 8.00 vanaf de TOP kantine, zorg dat je uiterlijk 7.45 aanwezig bent bij TOP. De bus zal ongeveer 16.15 weer vertrekken richting Sassenheim. We verwachten rond 17.30 weer bij TOP terug te keren. Daarna nog alle tijd om de auto in te stappen om het vlaggenschip aan te moedigen in Delft, geen reden dus om niet deze TOPPERS van de toekomst aan te komen moedigen.

 

Op dit moment hebben we nog 10 plekken over in de bus, meld je dus snel aan! Degenen die zich bij het vorige bericht al hebben aangemeld hoeven niet opnieuw aan te melden, deze mensen staan al genoteerd.

 

Hopelijk krijgen we een gezellige volle bus. Tot dan!

 

Het programma van het NK kan je hier vinden

Voor degenen die ervoor kiezen om niet met de bus te gaan, het adres van de hal: Lekdijk oost 13, 3961 MB Wijk bij Duurstede.

 

 

Share