Club nieuws

Beste vrijwilligers...

Wij hopen dat jullie al wat zijn bijgekomen van al de cocktails, sportieve activiteiten, speciaalbieren en het haakwerk. 

Voor alle mensen die er niet bij waren of het leuk vinden om nog een keer terug te lezen, bij deze een kleine samenvatting van een (wat ons betreft) geslaagde avond.

Rond de 60 vrijwilligers hadden zich opgegeven voor vier verschillende workshops.

 

In de benedenkantine vond een quiz plaats met vragen die betrekking hadden op speciaalbieren. Deze vragen konden natuurlijk niet beantwoord worden zonder deze bieren te proeven.

 

 

Een geheel andere workshop, maar minstens net zo leuk, vond plaats in de bestuurskamer; een cursus cactus haken. Menig mensen hebben hier dan ook een hun creatieve talent gevonden.

 

 

In de zaal gaf Barbara Brouwer een sportieve activiteit waarbij samenwerking het belangrijkste was, iets wat ook bij de vrijwilligerstaken altijd van pas kan komen.

 

 

 

 

 

De laatste workshop was cocktails maken, hierbij mocht iedereen zijn eigen cocktail samenstellen.Een hoop pogingen zijn mislukt, maar aan het eind van de avond waren er zeker tien cocktails die met een gemiddeld cijfer boven de acht werden beoordeeld.

 

 

Al met al, hebben wij veel mensen plezier zien hebben met de workshops en veel mensen met elkaar zien lachen. En daarmee hebben we het doel van deze avond bereikt.

Alle aanwezigen bedankt voor deze gezellige avond, en Wouter, Thimo, Diana, Barbara, Lonneke en Ruben bedankt voor het organiseren van de workshops!

De vrijwilligers commissie.

 

 

 
Share