Club nieuws

programma en inschrijven vrijwilligersavond

Het seizoen is weer in volle gang, zowel op sportief als organisatorisch vlak.

En die hele organisatie wordt ook dit seizoen weer gedraaid door heel veel vrijwilligers; ouders, familieleden, (oud)spelers of mensen die het gewoon gezellig vinden bij onze vereniging. En dat laatste is heel belangrijk. Wij hopen dat iedereen die zich verbonden voelt bij onze vereniging ook bereid is om een deel van zijn/haar spaarzame vrije tijd aan onze vereniging te besteden.

 

TOP koestert haar vrijwilligers en vindt de verbinding tussen de vereniging en haar vrijwilligers zeer belangrijk. Daarom willen we alle vrijwilligers van dit seizoen 2018-2019 ook dit jaar uitnodigen voor de VRIJWILLIGERSAVOND op VRIJDAG 16 NOVEMBER. Tijdens deze avond worden diverse workshops georganiseerd, waarmee we onze vrijwilligers willen inspireren, motiveren en enthousiasmeren. Gezelligheid staat hierbij centraal.

 

Om 19.30 uur wordt iedereen verwelkomt, koffie en thee staat klaar (kantine open van 19.15).

20.00 start de eerste ronde workshops.

 

N.B.: deze avond is niet bestemd voor jeugdtrainers en –coaches. Voor hen wordt een aparte activiteit georganiseerd aan het eind van het seizoen.

 

DE WORKSHOPS

 

Hoe coach je een Top team?

Altijd een keertje iets willen vragen aan de succesvolle coach van TOP 1, Jan Niebeek ? Dat kan!

Schrijf je voor deze workshop!

 

Cactus haken

Samen gezellig creatief bezig zijn? Volg dan de workshop cactus haken. Ook als je nog niet haken kunt, creëer je toch binnen 3 kwartier en eigen gemaakte cactus. De workshop wordt gegeven door Diana van der Wolf van GeWOLdigGehaakt.nl.  (max. 12 deelnemers per ronde).

 

Cocktails shaken

Een Pina Colada, Mojito, Margarita of Gin-tonic? Of creëer jij je eigen exotische cocktail? Onder begeleiding van Ruben Boode en Lonneke Dijkstra leer je de lekkerste cocktails samen te stellen….en natuurlijk wordt er ook geproefd.

 

Teambuilding

Leren samenwerken op een sportieve manier. In de sporthal organiseert Barbara Brouwer, speelster uit TOP 1 een sportief evenement gericht op teambuilding / samenwerken. Samen staan we nog sterker. Een gezellige activiteit met een sportief tintje (ook geschikt voor de minder sportieve onder ons).

 

Bier quiz

Test je bierkennis bij de bier quiz. Thimo Winter en Wouter Vlieland hebben quizvragen bedacht over vier verschillende speciaal bieren. Deze vragen kunnen natuurlijk niet beantwoord worden zonder eerst te proeven. Een smartphone is vereist om de quizvragen te beantwoorden.

 

Iedereen kan zich voor 2 workshops inschrijven. Elke workshop duurt max 45 min.

Inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst. Vol = vol. Natuurlijk wordt wel geprobeerd om iedereen minimaal 1 workshops te laten volgen.

 

De 1e ronde start om 20.00 uur en de 2e om 21.00 uur

Inschrijven kan tot zondag 10 november!

 

Na de laatste workshops is er nog voldoende tijd om gezellig even na te praten met elkaar onder het genot van een hapje en een drankje / cocktail.

 

Spreekt geen van de workshops je aan? Geen probleem. Kom kijken, blijf een drankje doen aan de bar en geniet! 

 

MELD JE AAN VOOR DE AVOND, EEN OF TWEE WORKSHOP'S DOOR HIER TE KLIKKEN EN HET FORMULIER IN TE VULLEN.  

 

 

 

 

 

Share