Club nieuws

Leer je commissies kennen : De Kantine Commissie (KC)

"Wij willen graag dat iedereen die bij ons in de kantine komt, zich welkom voelt en we voor iedereen wat kunnen bieden"

 

De KC bestaat uit de volgende toppers:

Claudia Baak (voorzitter, reserveringen en rooster zaterdagen)

Donald Westerbeek (inkoop)

Cees Zuurmond (kassasysteem)

Denise van Zonneveld (rooster doordeweeks en zaterdagen)

Nick Vink (feestcommissie)

Peter Ammerlaan (kassasysteem)

Jeroen Modderman

W. Westerbeek

Jasper Westerbeek

Waldo Jagtman,

Hanneke Westerbeek

Kim van Dommelen

Wouter Vlieland

Johan Kersten

Christiaan Germans 

 

De KC zorgt ervoor dat de kantine alle dagen open is en de bardiensten en keukendiensten geregeld worden. Op zaterdagen hebben de KC-ers in verschillende diensten de leiding over de bar en zijn aanspreekpunt voor de barmedewerkers. Je kunt ze herkennen aan de rode polo's :). Ook kun je voor reserveringen van de kantine en vergaderruimtes bij de KC terecht. (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 

Bij verschillende evenementen zoals schoolkorfbal, Korfbal League finale, nieuwjaarreceptie etc. zorgen wij ervoor dat de barbezetting geregeld is en er voldoende ingekocht is. Met de feestcommissie zorgt Nick ervoor dat er door het jaar heen verschillende feesten georganiseerd worden. Daarnaast hebben nog de inkoop, dit wordt door Donald geregeld; wekelijks wordt er besteld en wordt alles weer aangevuld. Ook de verschillende afspraken met de leveranciers komen daarbij kijken. Cees en Peter regelen dat het kassa- en pinsysteem goed werkt en waar nodig worden zaken aangepast. Ongeveer eens per 6 weken vergaderen we en zorgen we ervoor dat alles goed geregeld wordt. Daarnaast hebben we nog een aantal mensen die KC diensten draaien op zaterdag en natuurlijk niet te vergeten onze onmisbare barmedewerkers! Zonder hen zouden we nooit de barbezetting geregeld krijgen. Wij hebben het vaak druk, omdat er veel geregeld moet worden, maar vooral heel gezellig met elkaar! Het geeft toch altijd weer een goed gevoel als we het voor elkaar hebben gekregen om een mooi feest of een drukke zaterdag goed te organiseren.

 

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe bar- en of keukenmedewerkers. Er zijn allerlei mogelijkheden, je kunt zelf aangeven hoe vaak en wanneer je kunt. Lijkt je dat wat? Mail dan even naar Claudia (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06-81172005).

 

Tot ziens in de kantine!

Share