Club nieuws

A.s. zaterdag weer kampioenen bij TOP

Ook komende week kunnen er weer diverse teams kampioen worden.

Op maandag 15 oktober is TOP C5 bij een overwinning op Kios C2 kampioen. De wedstrijd begint om 19.30 en wordt gespeeld in Nieuw Vennep. De 1e wedstrijd werd met 14-1 gewonnen.

TOP 6 heeft nog een kleine kans op het kampioen. Ze hebben het echter niet helemaal in eigen hand. Eerst moet woensdag 17 oktober SDO 2 verliezen bij Madjoe 4. Bij een overwinning dan op Kios 4 zijn ze samen met SDO kampioen. De wedstrijd is om 12.30 uur in Nieuw Vennep.

Ook TOP 9 heeft nog een kleine kans, maar ook zij hebben dit niet meer in eigen hand. Woensdag is de wedstrijd Nieuwerkerk-Velocitas. Bij een overwinning van Velocitas eindigen alle teams in deze poule met 6 punten en ze dus alle 4 kampioen.

Op zaterdag kunnen er nog 3 teams kampioen worden. 

Om 11.00 uur speelt TOP 8 thuis tegen KZ Danaïden 6. Het 8e is al kampioen. Bij minimaal een gelijk spel zijn ze dit alleen. De 1e wedstrijd werd met 15-12 gewonnen.

Ook thuis en wel om 10.30 uur speelt TOP C2 tegen Madjoe C1. Ook zij zijn al kampioen, alleen ongeslagen kampioen worden staat toch altijd beter.

Uit bij medekoploper VZOD E1 speelt TOP E2 om  10.00 uur hun kampioenswedstrijd. De winnaar van deze wedstrijd is kampioen. Bij een gelijkspel zijn beide teams kampioen. De 1e wedstrijd werd met 8-6 verloren, tijd dus voor revanche.

Share