Club nieuws

Leer je commissies kennen : G-korfbal commissie

Op dit moment is binnen TOP een start gemaakt met de voorbereidingen voor introductie van G-korfbal. Een mooi moment om de nieuwe commissie voor te stellen.

 

Wat doen jullie als commissie? (belangrijkste taken, doelen voor het jaar)

Op dit moment zijn wij bezig met het opzetten van G-korfbal binnen TOP. Wij willen structureel trainingen gaan aanbieden voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke handicap. Wij willen deze mensen het plezier in het korfbal en bewegen geven binnen onze vereniging waarnaast ze ook sociaal betrokken raken bij de club.

 

Waar bestaat jullie commissie uit en wie heeft welke taak?

Vincent Rhijnsburger (voorzitter)

Laura Meeuwenberg (voorzitter)

Daphne Moolhuizen (lid)

Simone van der Geest (lid)

Esmee van der Lans (lid)

Mandy van der Lans (lid)

 

Kunnen jullie een indicatie geven van hoeveel tijd jullie bezig zijn met de taken?

Dat is lastig aan te geven omdat we nog in het proces van opzetten bezig zijn. Alles gebeurt nu ter voorbereiding. We komen nu ongeveer 1 keer per maand samen. Het uiteindelijke doel is om wekelijks een training aan te kunnen bieden.

 

Wat maakt jullie commissie zo leuk?

Wij zijn een nieuwe commissie die iets aan het opzetten is dat wij bij TOP nog niet gedaan hebben. Hierdoor zijn er een hoop uitdagingen om met zijn allen wat moois neer te zetten.

 

Stel jullie zoeken versterking: wat moet een nieuw lid hebben jullie team te kunnen versterken?

Op dit moment zijn wij niet op zoek naar versterking voor onze commissie. Op de lange termijn gaan we wel op zoek naar vrijwilligers die kunnen helpen bij de trainingen. Mensen die affiniteit hebben met sport en doelgroep uiteraard.

 

Is er nog iets wat jullie kwijt willen aan de club?

Kennen jullie mensen in je omgeving met een lichamelijk of verstandelijke handicap die het leuk vinden om te komen korfballen. Zorg dan dat ze de website in de gaten houden en straks naar de eerste training komen!

 

 

 

Share