Club nieuws

Grote schoonmaak zaterdag 14 juli

Na de drukke weken die er nog gaan komen, 30 juni Schoolkorfbal en 7 juli de viering van het 90-jarig bestaan van TOP, willen we het gehele complex, zowel binnen als buiten,  weer eens lekker opruimen en schoonmaken.

TOPkamp gaat deze ochtend weg, dus het moment om dingen op te ruimen. Tijdens het drukke seizoen wordt er wel wekelijks schoongemaakt, maar komen we toch niet toe aan het grondige werk. 

Daarom een verzoek aan iedereen,  die het afgelopen seizoen ook zo heeft genoten van de wedstrijden van eigen kinderen, onze TOP-wedstrijden in de zaal, trainingen, tennispartijtjes, jeu de boules, feestjes of gewoon gezellig bijkletsen met vrienden en vriendinnen op ons complex ... om ons te helpen met de schoonmaakwerkzaamheden. 

Een ieder die een bezem, dweil, vaatdoek, raamwisser, schuurspons, stoffer en blik of wc-borstel kan vasthouden, willen we daarom uitnodigen om op zaterdag 14 juli om 10.00 uur ook aanwezig te zijn, om een paar uurtjes lekker bezig te zijn. Het is wellicht handig om een eigen bezem, dweil, raamwisser of wat dan ook zelf van huis mee te nemen. 

Tot dan.

Share