Club nieuws

Bastiaan Overwater (22) maakt overstap naar TOP/SolarCompleet

Het bestuur en de TC Topsport zijn enthousiast bekend te kunnen maken dat Bastiaan Overwater komend seizoen in de seniorenselectie van TOP/SolarCompleet speelt.

De bij Achilles in Den Haag opgeleide Overwater – die zelf enige tijd geleden contact zocht met de TC Topsport – maakte in de B-jeugd de overstap naar KVS/Maritiem omdat hij op een hoger niveau wilde spelen. Met de A-jeugd speelde hij een NK en een kruisfinalewedstrijd op weg naar de juniorenfinale in Ahoy’. Ook speelde hij in het talententeam van Noord-West. Bastiaan keerde na een aantal seizoenen in de selectie te hebben gespeeld in 2016 terug naar Achilles.

 

Bastiaan over zijn keuze voor TOP/SolarCompleet: “Ik hoop mezelf, door met en tegen een aantal van de beste korfballers van Nederland te trainen, verder te ontwikkelen als korfballer om daarmee het maximale uit mijn korfbalcarrière te halen. En waar kan dat beter dan bij TOP? Ik hoop op een mooie tijd waarin we met de selectie en de vereniging vele successen kunnen behalen!”

 

De TC Topsport is erg blij met de uitbreiding en versterking van haar selectie. Met de komst van Bastiaan verwacht TOP/SolarCompleet invulling te geven aan haar doelstelling om zich als Korfballeagueclub elk seizoen te plaatsen voor de playoffs.

Share