Club nieuws

Steun onze ploegen op weg naar de finales

TOP/SolarCompleet A1 heeft na de zeer nipte overwinning op DVO/Accountor van afgelopen zaterdag, een plek in de playoffs voor het grijpen. 

Hiervoor moet wel op het eigen complex minimaal een punt tegen de nummer 1 Dalto/Klaverblad Verzekeringen worden gepakt. Bij verlies is de A1 afhankelijk van wat DOS'46 (nummer 3 op 2 punten van TOP A1) doet tegen LDODK/Rinsma Modeplein (reeds gedegradeerd). Deze wedstrijd begint een uur later dan de belangrijke wedstrijd voor onze A1 welke om 12:30 begint.

TOP/SolarCompleet 2 staat 2 punten voor op nummer laatst DSC 2. En laat dit zaterdag de tegenstander zijn. Bij winst of gelijkspel speelt ons tweede zich veilig. Bij verlies is ze afhankelijk van wat Dalto/Klaverblad Verzekeringen 2 doet. Aanvang aansluitend op de A1 om 14:00 uur.

Ons vlaggenschip speelt om 15:30 uur eveneens tegen DSC. De ploeg uit Eindhoven moet winnen om een minimale kans te hebben om degradatie te ontlopen. TOP/SolarCompleet 1 daarentegen is bij winst zeker van de kruisfinales tegen Fortuna of KZ op zaterdag 9 juni en hangt Daniel minimaal een week later zijn schoenen in de spreekwoordelijke wilgen. In de rust zal de jaarlijkse kampioenenparade plaatsvinden en zetten we al onze jeugdkampioenen nogmaals in het zonnetje. Met het mooie weer dat is voorspeld, belooft het een mooie zaterdag te worden waarop we veel toppers langs de kant hopen te zien.

Tot dan.

Share