Club nieuws

Roos Verheugt (23) naar TOP/SolarCompleet

Bestuur en TC Topsport zijn enthousiast bekend te kunnen maken dat Roos Verheugt komend seizoen voor TOP/SolarCompleet speelt. 

De in Arnhem geboren en getogen Verheugt speelde tot haar

17evoor Oost-Arnhem. Na afronding van haar VWO opleiding verhuisde zij naar Groningen om psychologie te gaan studeren. De overstap naar Nic. was dan ook een logische. Na het behalen van haar mastertitel en vier seizoenen in de Nic. selectie volgde eind 2017 een verhuizing naar Amsterdam voor een tweede master.

 

Roos over haar keuze voor TOP/SolarCompleet: Waarom ik bij TOP/SolarCompleet ga spelen? Ik ben  toe aan een nieuwe uitdaging, en waar kan dat beter dan bij een topclub als TOP/SolarCompleet? In de jaren dat Rianne Echten (waar ik mee samenwoonde in Groningen) bij TOP/SolarCompleet speelde, ben ik regelmatig wezen kijken. Vanaf het begin had ik een warm gevoel bij de club en vond ik het waanzinnig om naar de wedstrijden te kijken vanwege het dynamische spel, de grote supportersgroep en natuurlijk de topspelers en -speelsters. Ik kijk er naar uit met en tegen zulke goede en ervaren korfballers te trainen. Tevens wil ik het maximale uit mezelf halen en kijken wat mijn plafond is en zien wat ik nog meer in petto heb”.

 

De TC Topsport is erg blij met de uitbreiding en versterking van haar selectie. Met de komst van Roos verwacht TOP/SolarCompleet invulling te geven aan haar doelstelling om zich als Korfballeagueclub elk seizoen te plaatsen voor de playoffs.

Share