Club nieuws

TOP 90 jubileumfeest

Beste leden, oud-leden en vrijwilligers van TOP, dit jaar is het 90 jaar geleden dat korfbalvereniging TOP in Sassenheim is opgericht. Dat is een feestje waard! 

We willen dit dan ook graag vieren met alle leden, oud-leden en vrijwilligers van TOP (korfbal en tennis). Op zaterdag 7 Juli 2018 zal het jubileumfeest op het TOP-complex plaatsvinden. Je bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. We hebben voor die dag een leuk programma voor jong en oud samengesteld.

 

  • Van 10.00 - 12.00 uur is het ochtendprogramma voor de Kangoeroes, F, E en D.  Er zijn dan allerlei leuke spelletjes te doen. We eindigen met versgebakken poffertjes en een heerlijk ijsje. Om uiterlijk 13.30 uur sluiten we het ochtendprogramma af.
  • Vanaf 13.30 uur is de inloop voor het middagprogramma voor de C, B en A jeugd, senioren en oud-leden. Uiteraard met koffie en taart. Van 14.30 - 16.30 uur zijn de sportieve activiteiten voor deze groep. Daarna even gezellig bijkletsen onder het genot van een drankje.
  • Vanaf 18.00 uur is er een BBQ. Voor deze BBQ vragen we een kleine bijdrage

(Te betalen op de dag zelf. Pinnen is mogelijk)

onder de 4 jaar  gratis

4 t/m 11 jaar € 2,50

vanaf 12 jaar € 5,00

  • Aansluitend (ongeveer 21.00 uur) zal de nineties party starten.

 

Mocht je in contact zijn met oud-leden, vragen we je om hen te informeren over het jubileumfeest, zodat we er een prachtige dag van kunnen maken met een mooi weerzien. Informatie over het inschrijven voor de jubileumdag en/of BBQ  volgt later.

 

We hopen jullie te zien tijdens het jubileumfeest!

Hartelijke groeten,

De Jubileum commissie

Share