Club nieuws

Leer je commissies kennen : Club van 100

1. Wat doen jullie als commissie? Wat zijn jullie belangrijkste taken, doelen voor het jaar etc.

Eigenlijk zijn wij geen commissie, de organisatie van de Club van 100 valt onder de Commerciële commissie. 

Vanuit de CC hebben Peter Winter en Ruud Westerbeek de Club van 100 opgestart. Een aantal jaren geleden is Peter Tiggelman toegevoegd aan de organisatie. Het idee werd toentertijd geopperd door Rob Meijer, toen nog voorzitter van TOP, ongeveer 12 jaar geleden. Dat het oprichten van een Club van 100 zo'n enorm succes zou worden, hadden we toen ook niet kunnen bedenken.

Als organisatie hebben we een aantal vaste evenementen te organiseren, waaronder de Bitterballen en Bier tijdens wedstrijden van TOP 1 en 2, één keer per jaar de feestavond voor alle leden van de Club van 100 (met partner). Daarnaast krijgen we regelmatig verzoeken vanuit de vereniging voor investeringen of financiële bijdragen aan bijvoorbeeld het TOP Kamp. Hierover vindt dan overleg plaats tussen Peter, Peter en Ruud. Ook komen we zelf met ideeën waar we in zouden willen investeren, denk hierbij aan de dug-outs, kantine meubilair etc.   

De belangrijkste taak is er voor zorgen dat het leuk is om lid te zijn of worden van de Club van 100. Men moet er een goed gevoel bij hebben, je doneert aan jouw Club € 100,- per jaar, waar we veel goede dingen voor doen voor iedereen en je krijgt er ook wat voor terug. De bus naar uitwedstrijden bijvoorbeeld is voor de leden van de Club van 100 'gratis'. Wat voor voordelen een lidmaatschap allemaal heeft, kan je hier nakijken.

2. Waar bestaat jullie commissie uit en wie heeft welke taak?

De Club van 100 organisatie wordt gevormd door Peter Winter, Ruud Westerbeek en Peter Tiggelman. Er zijn eigenlijk geen vaste taken, we vullen elkaar aan waar nodig. Per evenement spreken we even af wie wat gaat doen, veel gaat vanzelf. We hebben dan ook zelden vergaderingen:)

3. Wat maakt jullie commissie zo leuk?

Het leuke van de Club van 100 is het contact wat je hebt met veel mensen die TOP en warm hart toedragen! Als je dan iedere keer weer mensen kan overtuigen van het goede doel van de Club van 100, is dat heel leuk.

Naar uitwedstrijden van de selectie zit de bus vol met leden van de Club van 100, dit zijn over het algemeen erg gezellige busreisjes! En natuurlijk is het verloten van het Wild Weekend in de Achterhoek ieder jaar weer een hoogtepunt.

4. Stel, jullie zoeken versterking: wat moet een nieuw lid hebben om jullie team te kunnen versterken?

Een rood wit TOP hart!

5. Is er nog iets wat jullie kwijt willen aan de club?

Als je nog geen lid bent van de Club van 100, check even de site, heb je dan nog steeds vragen, kan je ons aanschieten.

Met andere woorden: Meld je aan als Lid van de Club van 100

 

cv100 TOP

v.l.n.r. Peter Winter, Ruud Westerbeek, Peter Tiggelman

 
Share