Club nieuws

Leer je commissies kennen : Supportersvereniging TOPsOurPride

Met TOPsOurPride hebben we eigenlijk één groot doel, één grote taak, dat is onze hoofdmacht naar een kampioenschap proberen te leiden. Dit doen we door de sporthal te versieren voor thuiswedstrijden en daar ook te zingen, trommelen en heel veel te juichen.

Ook proberen we zo veel mogelijk mee te gaan naar uitwedstrijden, het is altijd wel leuk om met een goed gevulde bus naar andere clubs te gaan. Daarmee maak je toch indruk. Helaas is het tijdens het reguliere seizoen wel lastig om mee te gaan omdat we zelf, naast de supportersvereniging, ook nog andere dingen doen binnen TOP. Nu loopt het zelf spelen, coachen, fluiten en bardienst draaien vaak nog tegelijk met wedstrijden van TOP 1.

Binnen onze commissie delen we veel taken. Het ophangen van de spandoeken en het versieren van de hal gebeurt zoveel mogelijk met elkaar. Ook het inbrengen van ontwerpen voor nieuwe doeken en het vervolgens maken hiervan doen we met zoveel mogelijk mensen. Vele handen maken licht werk. Verder is Wouter Vlieland verantwoordelijk voor de financiën, begeleidt Jasper Westerbeek ICE altijd rondom de wedstrijden en is Thomas Voorend wel de echte duizendpoot van de groep. Hij is er altijd en overal.

Het leukste aan onze commissie vind ik dat we altijd te maken hebben met een soort wedstrijdspanning. We leven naar de wedstrijden toe en proberen er altijd wat moois van te maken. Als er dan ook gewonnen wordt is dat natuurlijk wel een kers op de taart.

Wil je ook deel uitmaken van de supportersvereniging? Dat kan natuurlijk! We kunnen altijd alle hulp gebruiken. Of je nou veel of weinig tijd hebt, met elkaar kunnen we kijken waarbij je ons kan ondersteunen. We zoeken nog hulp bij het versieren van de hal op zaterdagen, mensen die goed een kwast kunnen hanteren en mensen die leuke originele ideeën hebben voor spandoeken en sfeeracties. Onze club en de techniek rondom de korfbalsport ontwikkelen zich steeds verder. Vanaf je bank kan je in HD de wedstrijd van TOP 1 kijken. Heel leuk natuurlijk, maar wij als TOPsOurPride, en belangrijker nog, onze helden in het veld, hebben jullie steun nodig. We zien graag de tribune overvol met in het rood en wit gehulde supporters. Dan kunnen we met z'n alle onze TOPpers aanmoedigen. Ik zeg niet dat u vanaf de bank niet juicht, maar in de hal horen we dit helaas niet. Dus kom allemaal van die bank af, kom naar de hal en schreeuw samen met ons TOP naar de laatste paar heel belangrijke overwinningen.

 

v.l.n.r. Wouter Vlieland, Dick Anholts, Nick Vink, Thomas Voorend, Waldo Jagtman, Thimo Winter

Share

Geen afbeeldingen
juni
2

zaterdag: 15:30 - 17:30

juni
18

maandag: 17:00 - 19:00

juni
19

dinsdag: 17:00 - 19:00

juni
20

woensdag: 17:00 - 19:00

juni
25

maandag: 17:00 - 19:00

juni
26

dinsdag: 17:00 - 19:00

LJ Sport