Club nieuws

Leer je commissies kennen : Commerciële commissie

De Commerciële commissie (CC) heeft als taak om zo veel mogelijke financiële middelen binnen te halen om de sportieve doelstellingen van de club te ondersteunen. De laatste jaren zijn we met de prestaties van de selectie meegegroeid. Des te beter de prestaties van ons eerste team des te makkelijker het is voor ons om sponsoren binnen te halen. 

Niet alleen mooie hoofdsponsoren die een fors bedrag betalen (Solar Compleet, Kales en FourICT), maar zeker ook de succesvolle Business Club die we een jaar of 7 geleden hebben opgericht en waar ondertussen meer dan 60 bedrijven bij zijn aangesloten. Naast geld vanuit hoofdsponsoren en Business Club leden genereren we geld door de diverse media die we ter beschikking hebben: kleding, reclameborden, banners in De Korf, en reclame via o.a. de TV-schermen, de live stream en de website. Daarnaast worden er onder auspiciën van de CC een aantal activiteiten georganiseerd zoals de zeer succesvolle jaarlijkse tete a tete actie; de club van 100; de 2-jaarlijkse veiling en acties zoals de komende Hoogvliet-actie en de ballenactie.

Voor de Business Club leden organiseren we 4 à 5 keer per jaar een event rondom een thuiswedstrijd. Naast een hapje en een drankje wordt Jan Niebeek altijd geïnterviewd en hebben we vaak een spreker. Daarnaast organiseren we bedrijfsbezoeken en hebben we elk jaar wel een inspirerende spreker, zoals de afgelopen jaren Joop Alberda, Toon Gerbrands, Peter Blange, Marc Lammers en recent Robin van Galen.

We hebben een heel gezellige grote club met oudgedienden Peter Winter (top- accountmanager) en Gerco Westerbeek; Henk van Ewijk als voorzitter van de Business Club, Annette Merks als secretaresse, en bovendien Karin Heppener, Wessel van Noort, Nico Helmus en nieuwkomers Peter Steenbergen en John de Bruin als allrounders. Ruud Westerbeek zijn we helaas kwijt geraakt, maar dat was voor het grote clubbelang :-). Met elkaar vormen we een heel complementair team. 

Onze maandelijkse vergaderingen proberen we efficiënt, maar gezellig te houden. Op dit moment hebben we geen behoefte aan versterking.

 

Als Commerciële commissie zijn we trots op alle vrijwilligers van de vereniging. De CC is een mooie plek voor ouders die geen verstand hebben van korfbal, maar die als ouder of betrokkene toch iets voor onze TOP-club willen doen. We zijn dankbaar voor die bijna 100 mooie sponsoren die onze club ondersteunen.

 

Michiel de Haan, voorzitter CC

 

v.l.n.r. Nico, Peter W., Peter S.,Gerco, Annette, John, Karin, Henk, Wessel, Michiel.

Share
Geen gebeurtenissen gevonden

LJ Sport