Club nieuws

Loterij voor Suriname

Suriprofs

Hoi Allemaal, Suriprof hier cool Misschien hebben jullie het al vernomen, maar Suriname is weer aan het korfballen! We willen Suriname internationaal op de korfbalkaart zetten. Ons eerste doel is om ons te plaatsen voor het WK2019. Daarvoor moeten we in maart 2018 naar Colombia voor het IKF Pan-American Korfball Championship om een ticket te bemachtigen voor het WK.

Om de reis naar Colombia te kunnen bekostigen, organiseren we verschillende crowdfunding acties waaronder een loterij. Ik zal komende zaterdag 9 december bij TOP een loterij houden. Een lootje kost 5 euro en de opbrengst gaat geheel naar de Surinaamse Korfbal Federatie. En wat je kunt winnen? Een gesigneerde aanvoerdersband, een teamfoto van het Surinaams Team of 2 kaarten voor de Korfbal Challenge 2017.

En wat ik doe?! Er is mij gevraagd nog één keer mijn korfbalschoenen aan te trekken. Ik ben momenteel druk bezig om fit te worden en ik heb afgelopen maandag 4 december mijn eerste minuten mogen maken. Dus ik doe mee voor de selectie van het Surinaams korfbalteam. Als jullie naast de loterij Suriname verder willen steunen, dan kan dat op verschillen manieren. Neem eens een kijkje op onze website www.sukorfbal.com. Steun ons en onze droom!

Lobie (Liefde in het Surinaams)

Nisha

Share
Geen gebeurtenissen gevonden

LJ Sport