Club nieuws

Bas Harland toegevoegd aan technische staf TOP/SolarCompleet

De TC Topsport maakt middels dit bericht bekend dat Bas Harland per direct is toegevoegd aan de technische staf van TOP/SolarCompleet. Harland (43) vervangt daarmee tijdelijk Frits Haan, die vanwege een fysiek ongemak niet in staat is om voor de groep de staan. De in Den Haag woonachtige chemical engineer gaat, naast het trainen van de selectie, Jan Niebeek assisteren bij het coachen van de wedstrijden van het eerste team.

Harland is eerder trainer/coach geweest bij de selecties van Dubbel Zes, KVS, HKV/Ons Eibernest en CKV Nieuwerkerk. Met laatstgenoemde vereninging promoveerde hij vorig seizoen nog naar de Hoofdklasse. Bas is erg enthousiast over zijn nieuwe uitdaging. Hij zegt hierover: “TOP/SolarCompleet is het summum van het Nederlandse korfbal qua club, qua organisatie, qua faciliteiten, qua begeleiding en qua spelers en ik kijk er reikhalzend naar uit om daar deel van uit te maken”.

De TC Topsport wenst Bas veel succes met zijn nieuwe uitdaging. Daarnaast spreekt zij de hoop uit dat Frits Haan weer snel aan kan sluiten.

Share
Geen gebeurtenissen gevonden

LJ Sport