Club nieuws

Grote schoonmaak zaterdag 13 juli

Binnenkort is het weer zo ver, de jaarlijkse reinigingsbeurt van het gehele complex. Neem het op in je agenda, immers vele handen maken licht werk. Tot dan.

TOP 2 kampioen

Het was al even een feit. Alle vinkjes waren gezet en naaste concurrent Groen Geel hielp in de slotfase van de competitie enorm mee door gelijk te spelen. Zo werd TOP 2 al twee weken geleden kampioen zonder er zelf iets voor te doen. 

Frits

Hoewel ik mijzelf heb voorgenomen één verslag in de drie jaar te schrijven merk ik dat ik daar nu reeds vanaf moet wijken. Voor mijn eerste verslag heb ik namelijk drie jaar uitgetrokken. Maar nu is er voor mij toch een hoger doel, wat mij noodzaakt toch maar weer mijn, soms wat merkwaardige, hersenspinselen met u te delen.

Automatische incasso veiling particulieren

Voor particuliere kopers van artikelen op de veiling vindt rond 19 juni automatsiche incasso plaats. Dus even zorgen voor voldoende saldo op aangegeven rekening :) 

Niebeek: 'Wij zullen onze handen er vol aan hebben'

Vorige week zaterdag wist TOP/SolarCompleet de play-offs te behalen. Door een te klein verschil viel DVO/Accountor net buiten een verlenging van het seizoen.

Lees verder op Korfbal.nl

Geen Kampioenenparade

Dit seizoen zijn er weer veel teams die het kampioenschap al hebben mogen vieren. Daarnaast zijn er diverse teams die aanstaande zaterdag nog de kans hebben om kampioen te worden. Allemaal van harte gefeliciteerd.

Kampioenschappen

TOP 2 is al kampioen en gepromoveerd naar de reserve ereklasse, echter dit ongeslagen behalen staat toch altijd beter. Ze spelen om 14.30 uur bij Groen-Geel. 

Uitslagen schutterstoernooi 2019

Onder niet al te beste omstandigheden werd op pinksterzaterdag het traditionele schutterstoernooi gehouden. Na de inschrijving tot even over 10 uur en het maken van een poule-indeling begonnen we in diverse poules.

TOP 15 juni op het vrijetijdsfestival

vrijetijdsfestival 2019

Op zaterdag 15 juni a.s. organiseert Welzijn Teylingen het Vrijetijdsfestival in Park Rusthoff en TOP is daarbij ook dit jaar weer aanwezig.

Voorlopige opstellingen TOP 3 tm TOP 12 2019/2020

Zoals het er nu uit ziet hebben we volgend jaar 12 seniorenteams. Dat is voor het eerst in onze geschiedenis !

TOP/SolarCompleet 2 veldkampioen !!!

Afgelopen zaterdagmiddag werd TOP 2 toch enigszins onverwacht kampioen in de Reserve Hoofdklasse A! Door het gelijke spel van concurrent Groen-Geel 2 uit bij SKF 2 heeft TOP 2 drie wedstrijdpunten meer en is daardoor niet meer in te halen.

TOP 2 onderweg naar kampioenschap ?

TOP 2

De competitie nadert het einde en voor TOP 2 staat er nog heel wat op het spel. De doelstelling voor dit seizoen “kampioen worden” ligt binnen handbereik.

TOP vrijwilligers gezocht

Het is vast en zeker opgevallen zaterdag de 25e mei, de wapperende TOP shirts op de waslijn met daarop allerlei vrijwilligersvacatures! 

Deelnemen aan Schutterstoernooi op zaterdag 8 juni 2019

Op Pinksterzaterdag 8 juni organiseren we weer het Schutterstoernooi voor de jeugd (kangoeroes en F t/m B), voor de junioren en senioren (inclusief ouders). 

Hulp gezocht voor de toekomst van onze jeugd

Zoals je vast wel zal weten is onze TC-Jeugd bezig met de opstellingen voor volgend seizoen. Uiteraard verdient elk team een trainer/coach, zoals velen in het verleden zelf vast ook gehad hebben.

Kampioenschappen

A.s. dinsdag om 18.15 uur speelt TOP E1 uit bij Sporting Trigon E1. Bij een overwinning zijn voor de 2e keer dit seizoen kampioen. De 1e wedstrijd werd met 12-4 gewonnen.

Germans en Van Poelgeest volgend seizoen technisch duo TOP/SolarCompleet A1

Het bestuur en de TC Topsport van TOP/SolarCompleet zijn enthousiast te kunnen berichten dat Christiaan Germans en Sten van Poelgeest volgend seizoen het hoofd trainerschap van TOP A1 op zich gaan nemen.

Update Korfbalmasterz spelregelbewijs

Dit seizoen wordt van alle A-junioren verwacht dat zij het Korfbalmasterz spelregelbewijs halen (www.korfbalmasterz.nl). Alle A-junioren hebben een activatiecode ontvangen. Een aantal heeft het ook al gehaald, helemaal super.

Tim Flokstra (22) maakt overstap naar TOP/SolarCompleet

Het bestuur en de TC Topsport zijn enthousiast bekend te kunnen maken dat Tim Flokstra komend seizoen voor TOP/SolarCompleet speelt.

Hemelvaartstoernooi op 30 mei bij VEO

Hierbij een update met meer informatie over het Hemelvaart toernooi bij VEO. 

Inleveren tassen met TOPSHIRTS door coaches

Het eind van het seizoen nadert al weer snel, de meeste teams spelen zaterdag 15 juni al de laatste wedstrijden. Hierna moeten de tassen met TOP shirts weer ingeleverd worden.

Kampioenschappen

A.s. zaterdag is de 1e kampioenswedstrijd van de 2e seizoenshelft op het veld. Het gaat om TOP C1. Ze spelen om 10.15 uur thuis tegen de nr 2 Fortuna C1. Bij een overwinning is dit een feit. Tevens is dan ook de kruisfinale bereikt voor het landskampioenschap voor de C-jeugd. De 1e wedstrijd werd gewonnen met 12-11 ...

Nieuwe dartbanen bij TOP

De 2 dartbanen in onze kantine zijn door sponsoring van de Club van 100 weer helemaal opgeknapt. De twee oude borden zijn vervangen en bovendien voorzien van een rand met LED verlichting. 

Succesvolle jongens-wervingsactie

De maand april stond in het teken van jongenswerving. De verhouding jongens/meisjes liep scheef, wat reden is om de aantallen meer in verhouding proberen te brengen. Dat deden we met de in de TOP-mond omgedoopte stoere-jongensactie van de afgelopen weken.