Club nieuws

Geboren ... Pim

 

Ophalen teamtassen en sponsorkleding

De shirtjestassen kunnen opgehaald worden op een van de onderstaande data:

A World of talents

Rene van Dam

Sportfotograaf René van Dam uit Sassenheim portretteerde op zijn eigen wijze 11 vrouwelijke sporters uit de gemeente Teylingen. 

11 oktober vrijwilligersfeest

Save the date ! Vrijdagavond 11 oktober 2019: VRIJWILLIGERSFEEST. Het belooft weer een leuke avond te worden, de eerste voorbereidingen zijn al begonnen.  Zet alvast de datum vast, meer informatie volgt in september.

Trainers en trainingstijden Jeugd 2019-2020

Hieronder vinden jullie onder andere informatie over de trainers/ coaches, de trainingsgroepen en trainersbegeleiding voor het korfbalseizoen 2019-2020. 

Lieve TOPpers

Na lang wikken en wegen, heb ik met pijn in m’n hart besloten om volgend seizoen mijn TOP-shirt in te ruilen voor die van Groen Geel.

inleveren shirtjes tassen en sponsorkleding

Laatste verzoek voor het inleveren van team shirtjestassen en sponsorkleding.

Graag in het tassenrek zetten voor 1 juli a.s.

Weer een groep KT2 geslaagden

Afgelopen maandag 17 juni zijn 8 van onze jeugdtrainers geslaagd voor de opleiding Korfbaltrainer 2 (KT2). De KT2 is de eerste in een serie trainerscursussen vanuit het KNKV.  Marit, Bram, Esmee, Jasper, Lian, Jetske, Martijn en Maaike gefeliciteerd!

TOP 2 kampioen

Het was al even een feit. Alle vinkjes waren gezet en naaste concurrent Groen Geel hielp in de slotfase van de competitie enorm mee door gelijk te spelen. Zo werd TOP 2 al twee weken geleden kampioen zonder er zelf iets voor te doen. 

Grote schoonmaak zaterdag 13 juli

Grote Schoonmaak van het gehele complex op zaterdag 13 juli vanaf 9 uur.

Het is bijna zomervakantie...

Frits

Hoewel ik mijzelf heb voorgenomen één verslag in de drie jaar te schrijven merk ik dat ik daar nu reeds vanaf moet wijken. Voor mijn eerste verslag heb ik namelijk drie jaar uitgetrokken. Maar nu is er voor mij toch een hoger doel, wat mij noodzaakt toch maar weer mijn, soms wat merkwaardige, hersenspinselen met u te delen.

Automatische incasso veiling particulieren

Voor particuliere kopers van artikelen op de veiling vindt rond 19 juni automatische incasso plaats. Dus even zorgen voor voldoende saldo op aangegeven rekening :) 

Niebeek: 'Wij zullen onze handen er vol aan hebben'

Vorige week zaterdag wist TOP/SolarCompleet de play-offs te behalen. Door een te klein verschil viel DVO/Accountor net buiten een verlenging van het seizoen.

Lees verder op Korfbal.nl

Geen Kampioenenparade

Dit seizoen zijn er weer veel teams die het kampioenschap al hebben mogen vieren. Daarnaast zijn er diverse teams die aanstaande zaterdag nog de kans hebben om kampioen te worden. Allemaal van harte gefeliciteerd.

Kampioenschappen

TOP 2 is al kampioen en gepromoveerd naar de reserve ereklasse, echter dit ongeslagen behalen staat toch altijd beter. Ze spelen om 14.30 uur bij Groen-Geel. 

Uitslagen schutterstoernooi 2019

Onder niet al te beste omstandigheden werd op pinksterzaterdag het traditionele schutterstoernooi gehouden. Na de inschrijving tot even over 10 uur en het maken van een poule-indeling begonnen we in diverse poules.

TOP 15 juni op het vrijetijdsfestival

vrijetijdsfestival 2019

Op zaterdag 15 juni a.s. organiseert Welzijn Teylingen het Vrijetijdsfestival in Park Rusthoff en TOP is daarbij ook dit jaar weer aanwezig.

Voorlopige opstellingen TOP 3 tm TOP 12 2019/2020

Zoals het er nu uit ziet hebben we volgend jaar 12 seniorenteams. Dat is voor het eerst in onze geschiedenis !

TOP/SolarCompleet 2 veldkampioen !!!

Afgelopen zaterdagmiddag werd TOP 2 toch enigszins onverwacht kampioen in de Reserve Hoofdklasse A! Door het gelijke spel van concurrent Groen-Geel 2 uit bij SKF 2 heeft TOP 2 drie wedstrijdpunten meer en is daardoor niet meer in te halen.

TOP 2 onderweg naar kampioenschap ?

TOP 2

De competitie nadert het einde en voor TOP 2 staat er nog heel wat op het spel. De doelstelling voor dit seizoen “kampioen worden” ligt binnen handbereik.

TOP vrijwilligers gezocht

Het is vast en zeker opgevallen zaterdag de 25e mei, de wapperende TOP shirts op de waslijn met daarop allerlei vrijwilligersvacatures! 

Deelnemen aan Schutterstoernooi op zaterdag 8 juni 2019

Op Pinksterzaterdag 8 juni organiseren we weer het Schutterstoernooi voor de jeugd (kangoeroes en F t/m B), voor de junioren en senioren (inclusief ouders). 

Hulp gezocht voor de toekomst van onze jeugd

Zoals je vast wel zal weten is onze TC-Jeugd bezig met de opstellingen voor volgend seizoen. Uiteraard verdient elk team een trainer/coach, zoals velen in het verleden zelf vast ook gehad hebben.

Kampioenschappen

A.s. dinsdag om 18.15 uur speelt TOP E1 uit bij Sporting Trigon E1. Bij een overwinning zijn voor de 2e keer dit seizoen kampioen. De 1e wedstrijd werd met 12-4 gewonnen.