Club nieuws

TOP KORFBALL COLLEGE 2019-2020: geef je op !!

Het TKC gaat officieel op dinsdag 29 oktober van start. Net als afgelopen jaar doen we weer een oproep voor talenten van TOP en talenten van clubs in de regio.

Kampioenschappen

Na alle kampioenschappen van afgelopen weekend, kunnen er deze week nog 3 teams kampioen worden.

Waar fluiten onze scheidsrechters

 

‘Simply the Best’: Simpel kiest voor TOP

Wij zijn trots te kunnen melden dat sinds dit seizoen de naam van Simpel.nl op de shirts van onze B-selectie zal prijken.

Storing aan warmwatervoorziening

Door lekkage en onderhoud aan de warmwaterleidingen kan er deze week op dinsdag, woensdag en donderdag niet gedoucht worden bij TOP, de kleedkamers kunnen wel gebruikt worden.

Trainingen en wedstrijden komende weken

Aanstaande zaterdag 12 oktober is voor de meeste ploegen al weer de laatste competitiewedstrijd van de eerste helft veld. Voor de meeste ploegen begint pas zes weken later, op zaterdag 23 november, de zaalcompetitie weer.

Kampioenschappen

Einde van het eerste deel van het veldseizoen nadert, dus veel kampioenen nieuws: 

Uitnodiging Algemene Leden Vergadering 14 oktober 2019

Het bestuur nodigt alle leden, waaronder uiteraard inbegrepen de erevoorzitters, ereleden, leden van verdienste en donateurs uit voor het bijwonen van de Algemene Leden Vergadering op maandag 14 oktober om 20.00 uur in de Peter Kales Lounge (bovenkantine).

Week van de scheidsrechter

Van 5 tot en met 13 oktober wordt weer de week van de scheidsrechter georganiseerd.

Kampioenschappen

Nadat afgelopen zaterdag TOP 6 en TOP 11 de eerste kampioenen van het seizoen 2019-2020 zijn geworden, kunnen er zaterdag 5 oktober in totaal 5 teams kampioen worden.

Tennis nieuwtjes

tennis bij top

Tennispasjes onderweg en weer aanmelden voor TennisFit mogelijk.

Weer verlies TOP/SolarCompleet in laatste minuut

kztop

In de uitwedstrijd tegen het nog ongeslagen KZ/Thermo4U uit Koog aan de Zaan is het TOP/SolarCompleet helaas niet gelukt de punten mee te nemen. 

Rabobank ClubSupport

Ook dit jaar doet TOP/SolarCompleet weer mee met de Rabo Club Support actie. Leden van de Rabobank kunnen 5 stemmen uitbrengen op een vereniging naar keuze. Maximaal 2 stemmen mogen aan dezelfde vereniging worden gegeven.

Club van 100 Bier en Ballen

cv100

Zaterdag 5 oktober  rond 15:30 uur weer hapje en drankje voor de leden van de Club van 100. 

Aanmelden laddercompetitie Tennis

Ook deze winter wordt de laddercompetitie georganiseerd met 3 speelrondes. Vanaf half oktober kan er weer volop gestreden worden in de dames- en herendubbel, heren enkelspel en de gemengd dubbelcompetitie.

Eerste kampioenschap ?

A.s. zaterdag 28 september kan al het eerste kampioenschap van dit seizoen behaald worden. Om 12.30 uur speelt TOP 11 uit bij Madjoe 6. Bij een overwinning zijn ze kampioen. De 1e wedstrijd werd met 11-6 gewonnen.

 

Nipt verlies van TOP/SolarCompleet tegen DOS'46

top dos

Het was al wel wat vroeg in de competitie om van een topwedstrijd te spreken, maar het waren wel de nog ongeslagen ploegen die tegen elkaar speelden.

zaterdag kantine dicht vanaf 20:00uur

Als gevolg van de feestweek zal de kantine zaterdag 21 sept om 20:00 uur de deuren sluiten.  

Quizz op vrijwilligersavond

Het korfbalseizoen is weer begonnen, zowel op sportief als organisatorisch vlak. Zo ook voor iedereen die als vrijwilliger aan onze club verbonden is.

TC Jeugd nieuws

tcjeugd nieuws

We zijn weer begonnen! De meeste teams hebben inmiddels twee competitie-wedstrijden gespeeld, we zijn al weer een paar weken aan het trainen, we hebben ons eigen jeugdtoernooi voor de eerste twee teams gehad en bijna alle teams hebben een oefenwedstrijd gespeeld. 

Binnenkort afschrijving CV100 bijdrage

Mededeling van de financiële commissie : Op 28 september a.s. worden de bijdragen voor de Club van 100 automatisch afgeschreven. Kunnen alle leden er voor zorgen dat er voldoende saldo op de rekening staat. Bij voorbaat dank. 

Gemakkelijke overwinning voor TOP/SolarCompleet

topdeetos

Sassenheim. Op een zonovergoten sportpark speelde TOP/SolarCompleet de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen.

Pukkies en kangoeroes

Aanstaande zaterdag is het weer zo ver, de kangoeroes en pukkies starten met hun trainingen.