Club nieuws

Darttoernooi: Zaterdag 11 mei 2019

Op zaterdag 11 mei 2019 zal er weer een groot darttoernooi georganiseerd worden in de kantine van TOP. Naast de 2 vaste dartbanen zal er een aantal extra borden gehuurd worden, zodat er voor iedereen plek is om mee te doen. Geef je vooraf wel even op:

Schutterstoernooi op pinkster-zaterdag 8 juni 2019

TOP heeft een jarenlange traditie met het schutterstoernooi met winnaars sinds 1978: 

TC inloopspreekuur

Wij als TC vinden het belangrijk dat alle leden met plezier hun sport beoefenen en zich helemaal thuis voelen in de TOP familie. 

KK nieuws

Het is inmiddels alweer drie jaar geleden, dat mijn vriend Frits Haan mij uitnodigde om eens een keer bij zijn nieuwe club TOP te komen kijken. Daar had ik wel oren naar en ik besloot op zijn uitnodiging in te gaan.

Bussen en aanvang

Confused ? Hier zijn de zaterdag (bus) afspraken nog even op een rijtje: 

Neem de bus naar Wijk bij Duurstede

De meiden en jongens van de C1, die mogen korfballen in het gesponsorde shirt door QFC, hebben weer het NK behaald. Na ongeslagen kampioen te worden in de zaal, mogen deze talenten zaterdag 6 april 2019 gaan schitteren op het NK in Wijk bij Duurstede.

Tete-a-Tete actie door TOP en voor TOP

Beste TOP leden, ouders, opa’s en oma’s, andere familieleden en vrienden van TOP. Ook dit jaar organiseren we weer de Tete a Tete actie in de weken voor Pasen. 

Met de bus naar Nijeveen

Volgende week zaterdag speelt onze A1 de 2e play-off wedstrijd tegen DOS'46 A1. Natuurlijk kunnen onze talenten alle steun gebruiken.

We hebben een grotere bus, dus weer wat extra plekken.

April: actiemaand voor jongenswerving

Misschien heb je de posters al zien hangen in de kantine? Drie jongens die laten zien dat het stoer is om te korfballen. Als voorbeeld voor de jonge Sassenheimse jongens en die uit de omgeving. Je wilt toch gelijk op korfbal als je deze poster ziet? 

Training schema veld TOP voorjaar 2019

Vanaf maandag 1 april gaan de TOP teams weer buiten trainen. Het training schema van voor de zaal is voor een groot deel intact gelaten. 

Jij komt toch helpen?

De komende maanden is TOP present op diverse evenementen om clinics te geven, o.a. op Koningsdag op diverse plaatsen en op scholen. Uiteraard kunnen we daar alle hulp bij gebruiken!

Ook zaterdag weer diverse kampioenswedstrijden

Afgelopen zaterdag viel er voor diverse teams al wat te vieren, ook a.s. zaterdag zal het voor de volgende teams om de medailles gaan. 

Scansessie EXO-L voorafgaand aan TOP/SolarCompleet – Blauw Wit

TOP/SolarCompleet en EXO-L zijn dit jaar een samenwerking aangegaan. Inmiddels speelt een groot deel van de selectie met de EXO-L braces.

Kom de A1 aanmoedigen

Geen bus naar Eindhoven, daar waren helaas te weinig aanmeldingen voor. 

Stand van zaken vervanging kunstgras

De werkzaamheden aan veld 2 zijn nu ruim 2 weken onderweg en liggen op schema.

Geboren ... Max

Dex

 

Jeugdscheidrechters opleiding 20 febr

We gaan weer van start met de jeugdscheidsrechtersopleiding. Vind je het leuk om jeugdscheidsrechter te worden? 

Nieuwe staf TOP/SolarCompleet volgend seizoen

Het bestuur van TOP/SolarCompleet heeft in de afgelopen periode de contracten met Jan Niebeek, Ruben Boode en Timon Zuurmond verlengd.

TOP 7 eerste kampioen dit zaalseizoen?

Zaterdag 16 februari om 16.25 speelt TOP 7 al zijn kampioenswedstrijd. Bij winst kan de concurrentie hooguit nog op een gelijk aantal punten komen. Kom dus zaterdag iets eerder naar de wedstrijd van TOP 2 en moedig TOP 7 aan richting het kampioenschap.

Wereldkampioen kickboxen Sarel de Jong te gast

Bij de wedstrijd tegen DeetosSnel zaterdag a.s. ontvangen we speciale gasten: wereldkampioen kickboxing Sarel de Jong en haar coach Denis van der Giessen.

Planning teamfoto’s -16 februari

Nog niet alle teams zijn op de teamfoto geweest. Om toch alle teams op de foto te zetten, worden er op 16 februari nog de laatste foto’s gemaakt. 

Jeugdtrainers bijeenkomst

Om 7:15 uur op de fiets (e bike!) volle bak wind tegen naar tennishal De Klinkenberg. Daar aangekomen groet de kantinejuffrouw mij vrolijk en er wordt een heerlijke bak koffie klaar gezet. 

Save the Date: vrijdag 24 mei TOP VEILING

Op vrijdagavond 24 mei vindt onze 2-jaarlijkse TOP-veiling plaats. Ondertussen een mooie traditie die niet alleen goed is voor een financiele injectie voor TOP, maar ook garant staat voor een boeiende en gezellige avond.

KEEZEN voor de homeride

Op 22 en 23 Juni gaat een team wielrenners in 24 uur 500 kilometer fietsen in estafette vorm. Dit alles om geld in te zamelen voor het Ronald mcDonald huis Sophia Rotterdam. Hiervoor wordt onder andere op 8 Februari een Keez Toernooi georganiseerd in de kantine van RKVV Teylingen.