Club nieuws

WK2018 kijken in de kantine

Wil je een paar mooie wedstrijden zien in onze TOP kantine met een drankje en een bitterballetje, kom dan donderdag 21 juni om 20.00 uur naar de wedstrijd Argentinië - Kroatië. Ook voor donderdag 28 juni is de kantine open voor de wedstrijd Engeland - België om 20.00 uur, dan met een Belgisch biertje met andermaal een overheerlijke bitterbal!

De KC.

Aangepaste teamindelingen A4, A5 en A6

De afgelopen weken hebben we intern veel gediscussieerd over de teamindelingen, en dan met name de vraag of we wel een meidenteam moeten maken. Ook vanuit de meiden zelf kwamen veel berichten hierover. Dat snappen wij natuurlijk volkomen; korfbal is immers een gemengde sport. Daarom zijn we de afgelopen week bezig geweest om te kijken of we niet alsnog de jongens kunnen herverdelen, zodat iedereen in een gemengd team speelt. Dat is gelukt, maar daarvoor hebben we wel met een hoop jongens en meiden moeten schuiven. Ik wil iedereen bedankt voor het meedenken en meehelpen.

TOP/SolarCompleet selecties 2018/2019

TC Topsport

De TC Topsport heeft de topsport selecties voor het komende seizoen vrijwel rond.  

Bastiaan Overwater (22) maakt overstap naar TOP/SolarCompleet

TOP logo

Het bestuur en de TC Topsport zijn enthousiast bekend te kunnen maken dat Bastiaan Overwater komend seizoen in de seniorenselectie van TOP/SolarCompleet speelt.

Neem de bus naar Delft

bussen TOP

Na de overwinning van afgelopen zaterdag wist ons vlaggenschip zich te verzekeren van de kruisfinales. 

Hester bedankt

TOP logo

Na heel veel jaren bij TOP en vele uren reizen voor mijn 'passie' (kids leren korfballen), heeft het privé-leven me ingehaald ... 

Ben je ook zo trots op onze jeugdteams?

tcjeugd nieuws

Het is prachtig te zien, dat onze jeugd het zo naar het zin heeft bij onze mooie korfbalclub. 

Aanmelden voor TOP 90 Jubileumfeest

top 90

Zoals eerder vermeld vindt het jubileumfeest plaats op zaterdag 7 Juli 2018. Leden en oudleden zijn van harte uitgenodigd om daarbij aanwezig te zijn.

Inleveren tassen met TOPSHIRTS door coaches

kleding inleveren

Het eind van het seizoen nadert al weer snel, de meeste teams spelen zaterdag 2 juni al de laatste wedstrijden. Hierna moeten de tassen met TOP shirts weer ingeleverd worden. 

Steun onze ploegen op weg naar de finales

topdagje 2 juni

TOP/SolarCompleet A1 heeft na de zeer nipte overwinning op DVO/Accountor van afgelopen zaterdag, een plek in de playoffs voor het grijpen. 

Kampioenen 2 Juni

top kampioenen

Zaterdag 2 juni kunnen er 5 teams kampioen worden, maandag 4 juni mogelijk nog 1 team.

TC wedstrijd- en breedtesport

ljck

Commissies stellen zich aan de club voor, dit keer de TC wedstrijd- en breedtesport

Kampioenenparade – zaterdag 2 Juni

top kampioenen

Aanstaande zaterdag , in de rust van TOP/SolarCompleet 1 – DSC 1, worden alle jeugdkampioenen van TOP in het zonnetje gezet tijdens de jaarlijkse kampioenenparade.

Kampioenen 26 mei

a.s. zaterdag 26 mei kunnen er 4 teams kampioen worden.

TOP en AVG

avg

Vanaf 25 mei treedt de nieuwe wet, Algemene Verordering Gevensbescherming (AVG) in werking. Ook bij TOP/SolarCompleet hebben we hier mee te maken. 

Roos Verheugt (23) naar TOP/SolarCompleet

Bestuur en TC Topsport zijn enthousiast bekend te kunnen maken dat Roos Verheugt komend seizoen voor TOP/SolarCompleet speelt. 

Privacy Policy TOP

TOP avg

Korfbalvereniging TOP hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze beschrijving willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. 

TOP 90 jubileumfeest

TOP 90

Beste leden, oud-leden en vrijwilligers van TOP, dit jaar is het 90 jaar geleden dat korfbalvereniging TOP in Sassenheim is opgericht. Dat is een feestje waard! 

Junioren FUN 2018

junioren fun 2018

Nog even dan is het zover! JuniorFun 2018 staat voor de tent! Dit jaar gehouden van vrijdag 22 t/m zondag 24 juni bij KF de Walde met als thema dit jaar Casino Royale!

TOP start Pukkie training

TOP pukkie training

Al enige tijd wordt gesproken over en de vraag naar een training voor een jongere leeftijdscategorie dan de Kangoeroes neemt steeds meer toe dus we gaan ervoor: de Pukkietraining voor kinderen vanaf 2,5 tot 4 jaar !

Wedstrijdzaken

ljck

De commissie wedstrijdzaken zorgt ervoor dat alles rondom de wedstrijden geregeld wordt.

Celeste Split verkozen tot Beste speelster

Celeste en Wim

Bij de vrouwen werd tijdens de korfbalverkiezingen ook dit jaar Celeste Split van TOP/SolarCompleet gekozen tot Beste speelster van het seizoen. 

Lara beëindigt actieve korfbalcarrière

Lara Boonstoppel

Lieve toppers ...  

laat ik maar gelijk duidelijk zijn: na een periode van wikken en wegen heb ik besloten om een punt te zetten achter mijn actieve korfbalcarrière. 

Frank Mostard naar TOP

Frank Mostard

Frank Mostard (25) maakt overstap naar TOP/SolarCompleet

Geen afbeeldingen
juni
25

maandag: 17:00 - 19:00

juni
26

dinsdag: 17:00 - 19:00

juni
27

woensdag: 17:00 - 19:00

juni
30

zaterdag: 8:30 - 13:30

juli
2

maandag: 20:00 - 21:00

juli
7

zaterdag:

LJ Sport