Club nieuws

9 punten na 6 wedstrijden en op de eerste plaats

Leuke wedstrijden, soms met een dipje, maar vooral met veel teamwork. Leuk om te zien hoe TOP 2 zich ontwikkeld heeft dit seizoen. Er wordt wekelijks in andere samenstellingen gespeeld, vooral ook door blessures in zowel TOP 1 als 2, maar de resultaten zijn prima. Zo zagen we in de wedstrijd tegen Dalto maar liefst 3 dames met dezelfde naam in het veld. Meike, Maayke en Maaike, het was wat lastig aanroepen, maar ook dat kwam goed. Alhoewel, net in die wedstrijd gaf TOP de winst uit handen en mocht het blij zijn met een punt. Maar uitzonderingen bevestigen de regel.

Lees meer...

TOP/LITTA sluit zware week af met overwinning

De eerste returnwedstrijd tegen KCC/CK Kozijnen leverde zoals verwacht de twee punten, maar gemakkelijk ging dat niet. In een hele moeizame wedstrijd, vooral qua scores, wist TOP op wilskracht puntverlies te voorkomen: 16 - 17.

Lees meer...

Kunstgrasvelden weer beschikbaar voor korfbal, tennis en andere sporten

De dooi heeft ingezet en de sneeuw is verdwenen van de kunstgrasvelden van TOP/LITTA. De kunstgrasvelden kunnen weer gebruikt worden. Korfballen, tennis en andere sporten op onze velden is dus weer mogelijk. Veel sportplezier allemaal!

Klinkende overwinning voor TOP

De nare smaak van de nederlaag tegen DOS’46 werd weggespoeld met een mooie en klinkende overwinning op Dalto/Klaverblad verzekeringen. TOP/LITTA was op alle fronten beter en met rust was de korf al 25 keer gevonden, een ongekend hoog aantal doelpunten. In de tweede helft nam TOP iets gas terug, maar werd er toch nog 14 keer gescoord. Een hoofdrol was weggelegd voor onze dames. Met maar liefst 23 goals waren zij hun tegenstanders ruim de baas. Een overwinning waarin TOP in grote delen van de wedstrijd met swingend korfbal weer liet zien waar het als team toe in staat is.

Lees meer...

Aanvangstijden TOP/LITTA - DALTO/Klaverblad verzekeringen gewijzigd

Als gevolg van de avondklok restricties zijn de wedstrijden van aanstaande zaterdag 13 feb vervroegd.

  • TOP/LITTA 2 start om 12.00 uur
  • TOP/LITTA 1 start om 14.00 uur

Ook de andere wedstrijden in februari, KCC uit en DVO thuis, zijn vervroegd.

Wedstrijden bijwonen is helaas nog niet mogelijk, maar worden wel live uitgezonden op EYECONS.COM

Nieuwe datum Fortuna - TOP vastgesteld

De wedstrijd Fortuna/Delta Logistiek tegen TOP/LITTA wordt dinsdag 16 februari om 20.15 uur ingehaald. Dit duel stond eerst op zondag 7 februari gepland, maar werd uitgesteld vanwege de weersomstandigheden en bijbehorende code rood van het KNMI.

TOP 2 start om 18.30 uur. 

Wedstrijd FORTUNA/DELTA LOGISTIEK – TOP/LITTA uitgesteld

De competitiewedstrijd tussen FORTUNA/DeltaLogistiek en TOP/LITTA gaat morgen niet door. De besturen van beide verenigingen achten het, gegeven de voorspelde omstandigheden en het door het KNMI afgegeven weeralarm ‘code rood’, niet verantwoord dat spelers, staf, scheidsrechters en vrijwilligers naar Delft afreizen. De risico’s zijn simpelweg te groot. Het besluit is genomen in overleg met het KNKV. De wedstrijd zal op een nader moment worden ingehaald.

Bestuur TOP/LITTA
Bestuur FORTUNA/DeltaLogistiek

 

Meld je aan voor TOPkamp 2021

Beste jongens en meiden,

Het duurt nog even, maar voor je het weet is het zomervakantie. Dat betekent dat we in de eerste week van die vakantie van 17 t/m 24 juli 2021 weer op TOPkamp gaan, mits de coronaregels dit toelaten. Momenteel weten we nog niet hoe de komende tijd eruit gaat zien, maar we blijven optimistisch en daarom openen we de inschrijving voor TOPkamp 2021. 

Lees meer...

TOP/LITTA loopt tegen DOS'46 eerste verlies op

In de derde speelronde is ons vlaggenschip tegen de eerste nederlaag aangelopen. In een weinig aantrekkelijke wedstrijd met ook weinig scores trok DOS’46 geheel terecht aan het langste eind. TOP speelde ongeïnspireerd en gaf een gretig en strijdvaardig DOS de kans in de wedstrijd te komen. In de eerste helft werd een achterstand van 3 - 7 nog gerepareerd, maar met slechts 5 doelpunten in de tweede helft maakte we geen aanspraak meer op de overwinning.

Lees meer...

TOP/LITTA 2 te sterk voor DOS'46 2

Was het vorige week tegen DVO één helft STRIJD en werd daarom alsnog verloren, ditmaal was het de hele wedstrijd STRIJD, mooi om te zien. Alleen bij 1-1 was de stand gelijk, verder was TOP steeds de bovenliggende partij. Met veel scorende dames, steunende heren en goals op het juiste moment kwam de winst geen moment in gevaar. Een terechte en verdiende overwinning van 24-17 (15-9).

Lees meer...

We kunnen korfballen, maar hoe?

Ondanks de aanscherping van de maatregelen kunnen we de jeugd korfbal blijven bieden voor de kinderen die dat willen. Dat doen we ook; niet omdat het kan, maar omdat we (en met ons de overheid) het belangrijk vinden dat kinderen blijven sporten. Naast het bewegen, vervullen we ook de sociale wensen, die hiermee gepaard gaan. Niets is verplicht, voel je je er niet goed bij, dan is het uiteraard prima om thuis te blijven. Dat geldt ook voor de trainers, al vragen we van jullie wel met jullie lettercoördinator samen te kijken naar vervanging. Na elke persconferentie kijken we weer of we aanpassingen moeten doen en is daar overleg over.

Lees meer...

Reminder korfbalcontributies

Contributie

Bij diegene die een incassomachtiging hebben afgegeven en in twee keer betaling doen zal de korfbal contributie rond 31 januari a.s. automatisch worden afgeschreven.

Eenvoudige zege TOP/LITTA op DVO/Accountor

DVO uit, altijd lastig en ondanks de onverwachte nederlaag in Driebergen vorige week was niemand op voorhand gerust op het resultaat. Want TOP maakt op de één of andere manier altijd ongekende krachten los bij DVO. TOP had echter dit keer weinig moeite met DVO en dicteerde vanaf het begin de wedstrijd. Na een sterke eerste helft , een hoog rendement en een ruststand van 10-18 was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. TOP kon de teugels laten vieren waardoor de eindstand een wat vertekend beeld gaf in een wedstrijd die nooit echt spannend werd.

Lees meer...

Invulling komende zaterdagen voor de jeugd

Zoals beloofd hierbij het schema, waarin de jeugd de komende zaterdagen zal trainen. We doen het op deze manier tot in ieder geval de komende persconferentie. Daarna zien we weer verder en uiteraard zullen we bij eventuele nieuwe maatregelen, waar nodig weer aanpassingen doen.

Lees meer...