Kantine nieuws

 

TOP kantine

 

De kantine commissie bestaat uit een groep enthousiaste mensen die gedurende het gehele seizoen het beheer van de kantine op zich nemen. Samen met een grote groep barmedewerkers zorgen ze ervoor dat alle bardiensten ingevuld worden en dat de keuken op zaterdagen bemand is. Op competitie zaterdagen hebben leden de taak van "lid van de dag". Dit houdt in dat ze naast hun bardienst ook de scheidsrechters ontvangen, overige barmedewerkers aansturen en de kantine beheren (openen / afsluiten / HACCP controle). De kantine is altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers die af en toe een bardienst kunnen meedraaien. Geinteresseerd? Laat het dan even weten via een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TOP culinair

Beste Toppers,

TOP culinair 2016 was een smakelijk succes. Normaal smaakt succes naar meer en dan het liefst weer zo snel mogelijk.

Het heeft even geduurd, maar wij hebben besloten dat wij het smakelijke succes van 2016 willen gaan evenaren, of zelfs te overtreffen. Maar dat kunnen wij niet alleen …

Wat houd het in, TOP culinair: 5 koppels gaan een 5-gangen diner bereiden. Ieder koppel een eigen gang. 

Welke gang je gaat bereiden wordt door loting bepaald, de invulling van deze gang wordt overgelaten aan de creativiteit van de koks.

 

Om e.e.a. “behapbaar” te houden gaan de 5 koppels voor maximaal 30 personen koken. Het kan pas doorgaan wanneer er zich 5 koppels hebben aangemeld die de uitdaging aan willen gaan om voor een groep van 30 personen te koken. Er zijn al 3 koppels die aangegeven hebben de uitdaging aan te willen gaan, wie meld zich nog meer aan? 

 

In principe zitten we vol, dus aanmelden kan nog, maar dan kom je op de wachtlijst. Aanmelden via deze link naar het inschrijf formulier . Vermeld nog wel of je wilt koken of alleen eten. 

 

De datum die voor TOP culinair is vastgesteld is vrijdag 15 maart 2019, kosten per persoon € 20,--

 

Reageer snel, want vol is vol.

 

Namens de organisatie

Cees Zuurmond

Donald Westerbeek

Share

Coördinatie barroosters

Coördinatie barrooster zaterdagen VELD & ZAAL : Kim van Dommelen & Claudia Baak

Coördinatie barrooster overige dagen : Denise van Zonneveld

Sleuteladres Fam. Boekhoven, Hoekstraat 23 te Sassenheim

 

Kantine openingstijden

 

Maandag

09.00
19.30

-
-

12.00
23.00

 

 

 

 

Dinsdag

19.30

-

23.00

 

 

 

 

Woensdag

19.30

-

23.00

 

 

 

 

Donderdag

19.30

-

23.00

 

 

 

 

Vrijdag

19.30

-

23.00

 

 

 

 

Zaterdag

09.00

-

23.00

 

 

 

 

Zondag

10.00

-

13.00

 

De kantine kan gesloten zijn als er bijvoorbeeld door weersomstandigheden te weinig sporters aanwezig zijn

Reserveren van ruimten

Leden van TOP hebben de mogelijkheid om een van de ruimtes te reserveren. De Kantine Commissie heeft hiervoor een procedure die op dit formulier schematisch staat weergegeven.

 

Middels het invullen van een aanvraagformulier kan het verzoek worden behandeld. Eventueel word je gebeld of gemaild voor aanvullende informatie. Klik op het formulier om het in te vullen en te verzenden. 

 

De Kantine Commissie zal vervolgens kijken wat mogelijk is en onder welke voorwaarden. Je ontvangt zp spoedig mogelijk bericht of je activiteit doorgang kan vinden met eventueel een aantal afspraken of voorwaarden.

 

Wanneer je simpelweg een vergaderruimte nodig heb dan hoef je natuurlijk geen formulier in te vullen (mag wel) maar kun je ook een mailtje naar het adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vermeld dan wel even de een aantal noodzakelijke gegevens (aantal mensen, datum, tijdstip en tijdsduur en je contactgegevens).