Kantine nieuws

 

TOP kantine

 

De kantine commissie bestaat uit een groep enthousiaste mensen die gedurende het gehele seizoen het beheer van de kantine op zich nemen. Samen met een grote groep barmedewerkers zorgen ze ervoor dat alle bardiensten ingevuld worden en dat de keuken op zaterdagen bemand is. Op competitie zaterdagen hebben leden de taak van "lid van de dag". Dit houdt in dat ze naast hun bardienst ook de scheidsrechters ontvangen, overige barmedewerkers aansturen en de kantine beheren (openen / afsluiten / HACCP controle). De kantine is altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers die af en toe een bardienst kunnen meedraaien. Geinteresseerd? Laat het dan even weten via een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kantine gesloten op woensdag en vrijdag?! Óf help jij ons uit de brand?

Op het moment dat onze selectie en vele meegereisde trouwe supporters in Spanje zijn voor de EuropaCup, vraagt ook het 'thuisfront' de nodige aandacht. Onze KantineCommissie verzet veel werk om steeds de complexe puzzel voor alle bardiensten ingevuld te krijgen. Ondanks alle pogingen, ideeën en acties hebben we een zestal data waarop de kantine niet open kan, tenzij we een topper of top-duo vinden voor de openstaande data:

 

  • Woensdag 31 januari
  • Vrijdag 9 februari
  • Woensdag 21 januari
  • Vrijdag 2 maart
  • Vrijdag 23 maart
  • Woensdag 28 maart

Daarnaast hebben we structureel vrijwilligers nodig die alleen of samen op woensdag of vrijdag (bij deze dagen ligt nu de grootste uitdaging) met enige regelmaat (eens per 3 of 4 weken) een bardienst wil draaien van 19:30 tot 23:00 uur. Ervaring is handig maar niet noodzakelijk. We hebben veel vrijwilligers met ervaring die de fijne kneepjes over kunnen brengen. We gooien je niet meteen in het diepe! Is 19:30 te vroeg voor jou of 23:00 uur te laat? Ook met een deel van de avond kan je ons helpen!

Stuur mij een mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of geef een belletje of berichtje (0650503750).

Share

Coördinatie barroosters

Coördinatie barrooster zaterdagen VELD & ZAAL : Kim van Dommelen & Claudia Baak

Coördinatie barrooster overige dagen : Denise van Zonneveld

Sleuteladres Fam. Boekhoven, Hoekstraat 23 te Sassenheim

 

Kantine openingstijden

 

Maandag

09.00
19.30

-
-

12.00
23.00

 

 

 

 

Dinsdag

19.30

-

23.00

 

 

 

 

Woensdag

19.30

-

23.00

 

 

 

 

Donderdag

19.30

-

23.00

 

 

 

 

Vrijdag

19.30

-

23.00

 

 

 

 

Zaterdag

09.00

-

23.00

 

 

 

 

Zondag

10.00

-

13.00

 

De kantine kan gesloten zijn als er bijvoorbeeld door weersomstandigheden te weinig sporters aanwezig zijn

Reserveren van ruimten

Leden van TOP hebben de mogelijkheid om een van de ruimtes te reserveren. De Kantine Commissie heeft hiervoor een procedure die op dit formulier schematisch staat weergegeven.

 

Middels het invullen van een aanvraagformulier kan het verzoek worden behandeld. Eventueel word je gebeld of gemaild voor aanvullende informatie. Klik op het formulier om het in te vullen en te verzenden. 

 

De Kantine Commissie zal vervolgens kijken wat mogelijk is en onder welke voorwaarden. Je ontvangt zp spoedig mogelijk bericht of je activiteit doorgang kan vinden met eventueel een aantal afspraken of voorwaarden.

 

Wanneer je simpelweg een vergaderruimte nodig heb dan hoef je natuurlijk geen formulier in te vullen (mag wel) maar kun je ook een mailtje naar het adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vermeld dan wel even de een aantal noodzakelijke gegevens (aantal mensen, datum, tijdstip en tijdsduur en je contactgegevens).