Kantine nieuws

 

TOP kantine

 

De kantine commissie bestaat uit een groep enthousiaste mensen die gedurende het gehele seizoen het beheer van de kantine op zich nemen. Samen met een grote groep barmedewerkers zorgen ze ervoor dat alle bardiensten ingevuld worden en dat de keuken op zaterdagen bemand is. Op competitie zaterdagen hebben leden de taak van "lid van de dag". Dit houdt in dat ze naast hun bardienst ook de scheidsrechters ontvangen, overige barmedewerkers aansturen en de kantine beheren (openen / afsluiten / HACCP controle). De kantine is altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers die af en toe een bardienst kunnen meedraaien. Geinteresseerd? Laat het dan even weten via een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Huishoudelijke mededeling kantine zaterdag

Zaterdag een spannende, maar ook een feestelijke dag. Rond 11:30 zulllen de supporters zich verzamelen in de kantine. Gezien het vroege tijdstip en de hoeveelheid jeugd op ons complex wordt er zeker géén alcohol geschonken.

2 maart Plate & Play day

plate&play

Dineren voor de wedstrijd, Plate & Play, de 2e maart a.s. voor de wedstrijd TOP/SolarCompleet - LDODK/Rinsma Modeplein tussen 17:30 en 19:00 uur in de Peter Kales Lounge. 

2 februari Plate & Play day

plate&play

Dineren voor de wedstrijd, Plate & Play, de 2e feb a.s. voor de wedstrijd TOP/SolarCompleet - DOS'46 tussen 17:30 en 19:00 uur in de Peter Kales Lounge. 

Uitnodiging Bar- en Keukenmedewerkers

Try & Taste

Speciaal voor de kantinevrijwilligers wordt 8 februari de Try & Taste avond georganiseerd. Draai jij ook bar- of keukendiensten ? Schrijf je dan in voor een gezellige avond

TOP culinair

Beste Toppers,

TOP culinair 2016 was een smakelijk succes. Normaal smaakt succes naar meer en dan het liefst weer zo snel mogelijk.

Coördinatie barroosters

Coördinatie barrooster zaterdagen VELD & ZAAL : Kim van Dommelen & Claudia Baak

Coördinatie barrooster overige dagen : Denise van Zonneveld

Sleuteladres Fam. Boekhoven, Hoekstraat 23 te Sassenheim

 

Kantine openingstijden

 

Maandag

09.00
19.30

-
-

12.00
23.00

 

 

 

 

Dinsdag

19.30

-

23.00

 

 

 

 

Woensdag

19.30

-

23.00

 

 

 

 

Donderdag

19.30

-

23.00

 

 

 

 

Vrijdag

19.30

-

23.00

 

 

 

 

Zaterdag

09.00

-

23.00

 

 

 

 

Zondag

10.00

-

13.00

 

De kantine kan gesloten zijn als er bijvoorbeeld door weersomstandigheden te weinig sporters aanwezig zijn

Reserveren van ruimten

Leden van TOP hebben de mogelijkheid om een van de ruimtes te reserveren. Middels het invullen van een aanvraagformulier wordt het verzoek behandeld. Eventueel word je gebeld of gemaild voor aanvullende informatie.

Klik op het formulier om het in te vullen en te verzenden.

 

 

De Kantine Commissie zal vervolgens kijken wat mogelijk is en onder welke voorwaarden. Je ontvangt spoedig bericht of je activiteit doorgang kan vinden met eventueel een aantal afspraken of voorwaarden.

 

Wanneer je simpelweg een vergaderruimte nodig heb dan hoef je natuurlijk geen formulier in te vullen (mag wel) maar kun je ook een mailtje naar het adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vermeld dan wel even de een aantal noodzakelijke gegevens (aantal mensen, datum, tijdstip en tijdsduur en je contactgegevens).